Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz ile Özgür Çevik arasındaki çarpıcı gerçek!

Biran Damla Yılmaz ile Özgür Çevik arasındaki çarpıcı gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Canevim dizisiyle ekranda yer almaya devam eden Biran Damla Yılmaz ile Özgür Çevik, daha önce 4 sezon boyunca Kırgın Çiçekler dizisinde rol almışlardı. Biran Damla Yılmaz Eylül, Özgür Çevik ise Toprak karakterlerine hayat vermişti. 113 bölüm boyunca bir arada rol alan iki ünlü isim birbirlerine de çok alışmıştı.

Aradan geçen 1,5 yılın ardından bu sefer iki ünlü isim Canevim dizisiyle atv ekranında buluştu.Canevim’de Ceylan ve Taylan karakterlerini canlandıran ikilinin uyumlu halleri herkesin dikkatini çekiyor. Bu uyumun altında da ikilinin daha önce 4 yıl boyunca birlikte çalışmasının büyük etkisi var.

Bu duruma dikkat çeken Biran Damla Yılmaz, kendisini şanslı hissettiğini söyledi.Dizi TV programına konuşan Yılmaz, ” Çünkü tanıdığım bir insan. Önceden tanıştığın birisiyle tekrar çalışmak gerçekten çok büyük bir rahatlık oluyor. Bilmiyorum Özgür ne düşünüyor ama, ben gerçekten mutluyum onunla çalıştığım için” açıklamasını yaptı.

Dizide Ömer ve Ceylan değil de Taylan ve Ceylan arasındaki uyum daha çok beğenildi. Taylan dizinin kötü adamı olmasına rağmen izleyiciler Özgür Çevik bunu pek de yansıtmadı.Rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, Biran Damla Yılmaz ile olan sahnelerindeki rahatlığı ile de dikkat çekmekte.

Biran Damla Yılmaz bu durumu şu sözlerle açıklıyor: “Özgür ile zaten önceki projede de birlikte çalışıyorduk. Dolayısıyla birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Birbirimizin nabzını biliyoruz.Aynı disipline sahibiz. Onun verdiği oyunu ben daha kolay alabiliyorum.Benim verdiğim oyunu da o daha kolay alabiliyor. O yüzden uyumumuz da güzel bir şekilde ortaya çıkıyor aslında…”

Biran Damla Yılmaz ile Özgür Çevik arasındaki çarpıcı gerçek! 7

Özgür Çevik de Biran Damla Yılmaz ile birlikte çalışmaktan son derece memnun. Oyuncu, “Biz hayatımızdan çok memnunuz, çok iyi anlaşıyoruz. Zaten 4 senelik bir tanışıklığımız var. Eğleniyoruz yani, çok eğleniyoruz” ifadeleriyle rol arkadaşı ile aynı düşüncede olduğunu belirtiyor.

Biran Damla Yılmaz’ın çok iyi gittiğini anlatan Özgür Çevik, “Biran bence çok iyi gidiyor. Gün ve gün bence daha iyi bir oyuncu oluyor. Daha başarılı işlere doğru, bu işle birlikte ilerliyor” açıklamasında bulundu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: