Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’dan doğum günü karantina dönemine denk gelenlere sürpriz!

Biran Damla Yılmaz’dan doğum günü karantina dönemine denk gelenlere sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, karantina günlerinde hayranları ile sosyal platformlar üzerinden buluşmaya devam ediyor. Instagram ve youtube hesaplarını aktif şekilde kullanan oyuncu, bu sefer de takipçilerine pasta yapmanın detaylarını verdi.

2020 yılına Baraj dizisi ile giriş yapan oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydan uzun süredir Yalova’da bir çiftlikte kalıyor. Günlerini doğal yaşamın içinde geçiren oyuncu, birçok içerik üreterek bu günleri olumlu değerlendirdi.

Doğum günü karantina dönemine denk gelenler için youtube kanalından pasta yapmanın detaylarını veren Biran Damla Yılmaz, açıklamalarla da takipçilerine ince detaylar verdi. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Baraj dizisinin Temmuz – Ağustos ayı gibi yeniden çekimlerinin başlaması bekleniyor.Dizide Nehir karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz, sadece 2 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen büyük beğeni toplamıştı.

Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisinde sergilediği performans ile göz dolduran oyuncu, bu projenin yeni sezonda devamı ile birlikte kariyerinde önemli bir sıçrama da yaşayabilir.