Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın Arap hayranları sınırları zorluyor!

Biran Damla Yılmaz’ın Arap hayranları sınırları zorluyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, 2014 yılında yasak dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde ismini Kırgın Çiçekler dizisiyle duyurmuştu.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler’in Eylül’ü olarak hafızalara yerleşen Bir Damla Yılmaz, bir sezondur dizilerde rol almamaktaydı…

Mucize 2 filminde oynayan Biran Damla Yılmaz, şimdilerde yeni rolüyle ekrana dönmenin heyecanı içinde.

atv ekranında yakın zamanda yayınlanacak Canevim dizisinde Yılmaz’ın başroldeki partnerleri Aras Aydın ve Özgür Çevik olacak.

Başarılı oyuncu bu dizisinde nasıl bir sonuç alır bilinmez ama, Kırgın Çiçekler sayesinde ününü Türkiye dışına taşırdığı ve geniş kitlelere yayıldığı da bir gerçek.

Instagram’da 1.3 milyon takipçisi bulunan Biran Damla Yılmaz’ın son paylaşımına bakanların ilk dikkat çektiği detay, yorumların genelde Arapça olması.

8 saat içinde 45 bin beğeni alan fotoğrafa 1500’ün üzerinde yorum yapılmış durumda. Bu yorum yapanların önemli bir bölümünün Arap hayranları veya adına açılmış Arapça hesaplar üzerinden yapıldığı görülüyor.

Kırgın Çiçekler dizisinin Biran Damla Yılmaz’ı özellikle Arap ülkelerinde bir hayli popüler hale getirmesi dikkatleri çekiyor.

Bakalım oyuncunun Canevim dizisindeki performansı nasıl bulunacak?

İşte Biran Damla Yılmaz’ın son paylaşımı:

#braunbeauty ?

Biran Damla Yılmaz'ın Arap hayranları sınırları zorluyor! 7