Ana sayfa Dizi Haberleri Birbirinden farklı 7 hikaye, 7 yüzleşme! BluTV’nin 7Yüz dizisi çok konuşulacak! İşte ilk tanıtım…

Birbirinden farklı 7 hikaye, 7 yüzleşme! BluTV’nin 7Yüz dizisi çok konuşulacak! İşte ilk tanıtım…

tarafından zk zk

Orijinal projeleri ile Türk izleyicisinin dikkatini çeken, BluTV’nin merakla beklenen yeni dizisi 7 YUZ‘ ün yayın tarihi belli oldu. Muhteşem kadrosuyla şimdiden ses getiren “7YUZ” 22 Eylül Cuma akşamı, başrollerinde Sinan Tuzcu, Cem Davran ve Merve Dizdar’ın rol aldığı ilk bölümü “Büyük Günahlar” ile BluTV’de başlıyor.

Her bölümü, o bölüm içinde başlayıp biten hikayelerden oluşan, bölümlerin birbirinden farklı oyuncularla renklendiği, sarsıcı yüzleşme hikayelerinin anlatıldığı 7 YUZ’ün ilk fragmanı da yayınlandı. Karakterleri, insan yaşamının olabilecek en karanlık taraflarıyla yüzleşmek zorunda kalan “7YUZ” fragmanı da oldukça dikkat çekti.

Birbirinden farklı 7 hikaye. Birbirinden farklı 7 yüzleşme. Genco Erkal, Tilbe Saran, Belçim Bilgin, Cem Davran, Dolunay Soysert, Damla Sönmez, Engin Hepileri, Ekin Koç, Genco Erkal, Melisa Sözen, Merve Dizdar, Pınar Göktaş, Sinan Tuzcu, Serkan Altunorak, Tuğrul Tülek’in oynadığı 7Yüz 22 Eylül’de sadece BluTV’de!

İşte ilk bölümden çarpıcı karelerin olduğu tanıtım filmi: