Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay bir ilke imza attı! İki dizisiyle Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde ilk 2 sırada yer alan ilk Türk oyuncu oldu!

Birce Akalay bir ilke imza attı! İki dizisiyle Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde ilk 2 sırada yer alan ilk Türk oyuncu oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay şu sıralar Netflix’de yayınlanan hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli dizilerle gündemden düşmüyor.  Haziran ayının başında izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu isimli  dizi büyük beğeni topladı. İbrahim Çelikkol ile yıllar sonra yeniden aynı sette buluşan oyuncu, ayrıca Miray Daner ile birlikte de çok etkili sahnelerde yer aldı.

Birce Akalay, Netflix Yapımı 8 bölümlük Kuş Uçuşu adlı yapım ile 3 Haziran’da sevenleri ile buluşmuştu. Dizide ‘Lale Kıran’ rolüyle öne çıkan Birce Akalay büyük beğeni topladı.

Yayına girdiği günden itibaren oldukça fazla izlenen dizi, daha ikinci haftasında 18 milyon 310 bin saat izlenme yakaladığı için Netflix Türkiye’nin Top 10 listesine girdi.

Kuş Uçuşu’nun yankıları devam ederken Birce Akalay yine aynı platformda bu defa Mezarlık adlı yapım ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncunun, ‘Komiser Önem’ karakterini canlandırdığı Mezarlık da, Netflix Türkiye’nin en çok izlenilenleri arasına girerek Top 10’da 2.sıraya yerleşti.

Böylece Akalay böylelikle, aynı anda iki proje ile Netflix Türkiye’nin Top 10 listesine girebilen ilk Türk oyuncu olarak da bir ilke imza attı.

Birce Akalay bir ilke imza attı! İki dizisiyle Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde ilk 2 sırada yer alan ilk Türk oyuncu oldu! 8

Hello Dergisi’nin 18. yaş özel sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Dergide Birce Akalay için, “‘Kuş Uçuşu’ ve ‘Mezarlık’ dizileriyle Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde ilk 2 sırada yer alan ilk Türk oyuncu olarak bir ilke imza attı. Tebrik ederiz!” ifadelerine yer verildi.

Birce Akalay bir ilke imza attı! İki dizisiyle Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde ilk 2 sırada yer alan ilk Türk oyuncu oldu! 9

Kırmızı mayosuyla Hello dergisine poz veren oyuncu güzelliğiyle de göz kamaştırdı. Derginin özel sayısında Birce Akalay için, “Sevecen, cana yakın, hayvana, doğaya, insana ve yaşama saygılı, yüksek enerjili biri Son dönemde ‘Kuş Uçuşu’ ve ‘Mezarlık’ dizilerinde gösterdiği üstün performansla Netflix Türkiye’nin günlük Top 10 listesinde ilk sırada yer alıyor.

Gerçek bir hayvan ve kadın hakları savunucusu olan yıldızla oyunculuk kariyerini, hayatı ve merak ettiklerimizi konuşuyoruz.” sözleri kullanıldı.