Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın dizisi için geri sayım başladı! İlk bölüm öncesi işte tüm detaylar…

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın dizisi için geri sayım başladı! İlk bölüm öncesi işte tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonu ile birlikte ekranda birbirinden yeni ve farklı hikayeleriyle diziler birer birer yayınlanmaya başladı. Kanalların aylar öncesinden başladıkları çalışmalar sonrasında çoğunluğunu romantik komedi türündeki diziler ekrandaki yerleri alıyor. Bazı diziler dram hikayeleriyle dikkatleri çekerken, yaz ekranında daha eğlenceli ve renkli görüntüleri ve hikayeleriyle merak uyandıran diziler de yayınlanıyor.

TRT’in genel olarak dram ve dönem dizileri arasına farklı bir dizi daha eklenmeye hazırlanıyor. Yaz sezonunda TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mart Daymaz’ın başrolünde oynadıkları Seni Kalbime Sakladım dizisinin fragmanları merak uyandırmıştı.

Özellikle Sevda Erginci hayranları, sezonda erken final yapan El Kızı dizisinin ardından oyuncunun ekrana yeniden dönmesini merakla bekliyordu. Son dönemde ardı ardına dram dizilerinde yer alan oyuncu, bu kez bir romantik komedi dizisinde rol almak istediğini söylemişti geçtiğimiz günlerde. Sevda Erginci, Seni Kalbime Sakladım ile ekrana dönüyor.

Dizinin yayın tarihi, tanıtımın ardından merak konusu olmuştu. Sonunda belli oldu! Dizi, 30 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Hikayesi ve kadrosu ile dikkat çekmesi beklenen dizi için geri sayım başladı…

Eğlenceli ve renkli hikayesi ile dikakt çekecek olan dizi, İstanbul’da çekiliyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği Seni Kalbime Sakladım dizisinin senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme almakta.

Dizi, aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyacak.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda: Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar yer alıyor.