Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay hayatının en büyük dersini aldı!

Birce Akalay hayatının en büyük dersini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Babil dizisinde canlandırdığı İlay karakteri ile göz doldurmaya devam ediyor. Sosyal medyada hayranlarının hem başarılı performansı için hem de güzelliğine yönelik binlerce mesaj paylaşmakta olduğu, hemen her hafta sosyal medyada gündem olan Birce Akalay, koronavirüs salgını yaşadığımız bugünlerin hayatı için büyük bir ders olduğunu anlattı.

İlker Ayrık ile birlikte Keşanlı Ali Destanı isimli tiyatro oyununda da rol alan Akala, tedbirler nedeniyle tüm gösterilerin iptal edilmesi ile bir süre daha sahneye de çıkamayacak. Oyuncu, sosyal medya üzerinden takipçileri ile etkileşimde bulunmaya ise devam ediyor.

Birce Akalay hayatının en büyük dersini aldı! 7

Akalay, “Bugünler geçtiğinde tamamını nasıl hatırlayacağız bilmiyorum. Ama çok şey öğrendiğimiz kesin. Ben 10 günde 100.000 km yapmış gibi hissediyorum” diyerek hayatının en önemli derslerinden birisi aldığına vurgu yaptı.

Oyuncu, belirsizliğin herkes için geçerli olduğunu da hatırlattı ve şu sözleriyle de herkesin dikkatini çekti: “Her şeyimiz var ama aslında hiç yokmuş gibi. Belirsizlik hepimiz için zor. Yolumuzun sonu aydınlık olsun.”