Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay için İbrahim Çelikkol ile hayat macera dolu!

Birce Akalay için İbrahim Çelikkol ile hayat macera dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuş Uçuşu ve ardından da Mezarlık dizilerindeki başarılı performansları ile göz dolduran Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile çıktığı tatilden de döndü. Magazin gündemine yansıyan tatil pozları çok konuşuldu. Daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde de birlikte rol alan ikili ayrıca Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinin de başrolündeydi.

İkilinin dostluğu da uzun süredir biliniyor ve iki iyi arkadaşın tatil pozları da sosyal medyadan takip eden hayranlarını memnun etti. Birce Akalay, kısa süren tatilin ardından yeniden İstanbul’a döndü ve iyi bir tatil geçirdiğini söyledi.

Birce Akalay için İbrahim Çelikkol ile hayat macera dolu! 7

Ünlü oyuncu, biraz yorgunluk attığını belirtirken, Bodrum tatiline arkadaşının isteği ile çıktıklarını da anlattı. Birce Akalay, “İbrahim yanıma gelmedi, o beni aldı ve tatile götürdü” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, rol arkadaşı ile birlikte güzel bir dinlenme süreci geçirdiğini ve sonrasında da annesini gördükten sonra yeniden İstanbul’a döndüğünü söyledi.

Birce Akalay’ın yaptığı açıklamadaki şu sözleri de dikkat çekiciydi: “Onunla her zaman hayat macera, İbo öyle…”

Uzun yıllardır dostluklarını sürdüren Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un Bodrum’da bir süre tatil yapması sosyal medyada ve magazin basınında çok konuşuldu.

İkilinin geçmişten gelen bu iyi arkadaşlıklarının devam etmesi, yer aldıkları projelerin başarısına da önemli katkı yapıyor. Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun da çekilmesi planlanırken, ikilinin yakında yeniden sete çıkması beklentiler arasında bulunuyor.