Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, Kuş Uçuşu’yla oyunculuğunun zirvesine ulaştı!

Birce Akalay, Kuş Uçuşu’yla oyunculuğunun zirvesine ulaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran’da Netflix’te yayına girdi. Dizi, gündeme resmen bomba gibi düştü. Hikayesiyle herkesi esir alan dizide en çok dikkat çekenlerden biri Birce Akalay’ın başarılı oyunculuğu oldu.

Ay Yapım tarafından çekilen, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in üstlendiği hikayesi de Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Kuş Uçuşu gösterime girdiği an Türkiye’de en çok izlenen dizi. Kuş Uçuşu, Netflix’in dünya sıralamasına da altıncı sıradan giriş yaptı.

Dizi herkesten o kadar olumlu tepki aldı ki başrol oyuncularından Birce Akalay bu yorumlar üzerine yaşadığı mutluluğu Twitter hesabından paylaştı. Akalay hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“İçinde varolmaktan çok ama çok mutlu ve gururlu olduğumu ve tüm yorumlarınıza ve sevginize minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Bu hikaye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu. İyi ki!!!!”

Birce Akalay, Kuş Uçuşu’yla oyunculuğunun zirvesine ulaştı! 7

Birce Akalay’ın bu mesajının altı hayranlarının övgü dolu yanıtlarıyla doldu taştı. Herkes yaptığı yorumda Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu’nda oyunculuğunun zirvesine ulaştığına dikkat çekti. Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisinde kariyerinin zirvesine ulaşmış bir ana haber spikerini canlandırıyor. Çok güçlü, zeki ve hayranlık uyandıran bir karakteri canlandıran Akalay, çok mağrur gibi görünse de alçak gönüllülüğünde bir şey kaybetmeyen Lale Kıran karakteriyle tüm izleyicileri büyülüyor.

Kuş Uçuşu’nda, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’a yeni neslin yetenekli oyuncularından Miray Daner eşlik ediyor. Dizide farklı nesilden iki kadının güç savaşı anlatılıyor. Oyuncularıyla olduğu kadar ilginç hikayesi ile dikkat çekmesi beklenen yapımda, Y ve Z kuşağının arasındaki çatışma ekranlara taşınıyor.