Ana sayfa Sosyal Medya Dünya, doğum gününde Kerem Bürsin’i konuştu ama ünlü oyuncuyu en çok bakın ne duygulandırdı!

Dünya, doğum gününde Kerem Bürsin’i konuştu ama ünlü oyuncuyu en çok bakın ne duygulandırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin ardından dünya çapında üne kavuşan oyuncu Kerem Bürsin 4 Haziran’da 35 yaşına girdi.

Ünlü oyuncunun 35. yaş günü için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan sevenleri sosyal medyayı salladı. Yaklaşık 600 bin tweete konu olan ve 78 milyon etkileşimin sağlandığı #TheBürsinBirthday etiketi dünya çapında ve birçok ülkenin gündeminde yer aldı.

#Kerem etiketi 110 bin tweete konu olup dünya gündemi ve Türkiye, Brezilya, İspanya, Şili, İtalya, Cezayir gündemini meşgul ederken #KeremBürsin etiketi birçok ülkenin popüler gündeminden düşmedi.

Öte yandan, Türkiye’deki hayranları insanların su ihtiyacını karşılamak amacıyla Kerem Bürsin adına Myanmar’da su kuyusu açtırdı.

Ayrıca birçok dernek ve vakfa bağışta bulunan Kerem Bürsin fanları,  Mardin , Diyarbakır gibi illerde çocuklara pasta kestirip hediyeler alarak onları mutlu etmeyi başardı. Sosyal medyada paylaşılan bu anlar ünlü oyuncuya duygusal anlar yaşattı.

Dünya, doğum gününde Kerem Bürsin'i konuştu ama ünlü oyuncuyu en çok bakın ne duygulandırdı! 7

Görüntüleri izledikten sonra duygusal anlar yaşayan oyuncu hayranlarına teşekkür ederek, “Gerçekten ne desem yetersiz kalır. Çok teşekkür ederim! İnanılmazsınız!” ifadelerini kullandı. İşte Kerem Bürsin’i duygulandıran görüntüler.