Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay sözünü sakınmadı, asla yer almayacağı projeleri duyurdu!

Birce Akalay sözünü sakınmadı, asla yer almayacağı projeleri duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, kendi tasarımı olan mücevherleri satarak kendisine 38 yaşında emeklilik planı yaptığını açıklamıştı. Oyuncu, son dönemde de kendi markasını geliştirmenin çabası içine girdi.

Birce Akalay, bu süreçte birçok teklif de alıyor ama oyuncu önce Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli iki yeni dizisinin yayınlanmasını bekliyor. Bu iki dizinin de ikinci sezonlarının olma ihtimali var ve Birce Akalay, yeni bir projeyi kabul etmeden önce de bu projelerin netleşmesini istiyor.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam için yaptığı teklifi de hala düşündüğünü belirten Birce Akalay, henüz bu konuda arkadaşına olumlu bir yanıt vermedi. atv’nin gelecek sezon en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazsam’da Oktay Kaynarca hem başrolde hem de yapımcı sıfatıyla yer alıyor.

Birce Akalay ise kendisine hangi roller gelirse kabul etmeyeceğini net bir şekilde duyurdu. Oyuncu, “Rolü seçerken kadına ya da herhangi bir canlıya, şiddeti onamayan, özellikle kadına şiddeti onaylamayan işleri tercih etmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Kadına şiddet konusunda hassas olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu tür roller kendisine gelirse buna olumsuz baktığını da duyurmuş oldu.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’u yıllar sonra yeniden buluşturan Kuş Uçuşu isimli dizi de 3 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. İkili daha önce Kanal D’de tek sezon yayınlanan Siyah Beyaz Aşk isimli dizide yer almış ve büyük de ilgi çekmişti. Birce Akalay, çok sevdiği arkadaşı İbrahim Çelikkol ile hangi proje gelirse yeniden bir arada rol alabileceğini de duyurdu.