Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay onayladı, Barış Arduç baba olmaya hazırlanıyor!

Gupse Özay onayladı, Barış Arduç baba olmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicileri kahkahaya boğan komedi filmi Deliha’nın setinde tanışan Gupse Özay, Barış Arduç ikilisi uzun bir süre birlikte yaşadıktan sonra evlenmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Gupse Özay, müjdeli haberi verdi.

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Gupse Özay’ın altı aylık hamile olduğunu duyurdu ve durumunun iyi olduğunu şu mesajla paylaştı;

“Buradan güzel bir haber veriyorum Teyze oluyorum. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile ve çok iyiler” ifadesini kullanan Ömür Sabuncuoğlu’nun haberini Gupse Özay da instagram hikayesinde paylaşarak başarılı gazeteciyi doğruladı.

Gupse Özay onayladı, Barış Arduç baba olmaya hazırlanıyor! 7

“Deliha” filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020 yılında İzmir Çeşme’de evlenmişti. Mutlu birlikteliklerini sürdüren oyuncu çiftten gelen bu mutlu haber üzerine ikiliye sosyal medyadan pek çok tebrik mesajı ve yorum geldi.

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde Fahriye Evcen’le başrolü paylaşan Barış Arduç, daha önce “Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman var” demiş, eşi Gupse Özay’ın evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

Gupse Özay’la uzun süredir hiçbir ortamda beraber görülmemesi ikilinin evliliğinde kriz olduğu yorumlarına neden olmuştu. Ancak ünlü oyuncu söylentileri yalanlamış ve eşi Gupse Özay’ın yoğun iş temposundan şikayetçi olmadığını da sözlerine eklemişti.