Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, teklifi kabul edemediği dizi için sosyal medyadan jest yaptı!

Birce Akalay, teklifi kabul edemediği dizi için sosyal medyadan jest yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Netflix için çekilen Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizileri nedeniyle gündemden düşmeyen bir isim Birce Akalay. Oyuncu ekranlarda bu sezon yer alamasa da geçtiğimiz yıl çekilen iki dizisiyle birlikte şimdilerde en çok konuşulan isim haline geldi.

Oyunculuğu ile iki ayrı hikayesi olan iki bambaşka karaktere hayat verdiği dizisiyle beğeni topluyor oyuncu. Akalay, önce Kuş Uçuşu dizisinin yayınlanmasıyla gündeme geldi. İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile başrolünde yer aldığı dizi o kadar çok beğenildi ki ilk yayınlandığı 3 Haziran’dan beri platformun Top 10 listesinden inmiyor! Dizide deneyimli bir televizyoncu Lale Kıran’a hayat veriyordu Akalay.

17 Haziran’da ise Mezarlık dizisi yayına girmişti. Olgun Toker ile başrolünü paylaştığı dizide ise kadın cinayetlerini çözmeye kendisini adamış dürüst, vicdanlı, hırslı, başarılı bir başkomiser olan Önem Özülkü’yü oynuyor Birce Akalay. Hikayesi çok farklı iki dizisinin ardı ardına yayınlanmasıyla birlikte Birce Akalay’ın dikkat çekici oyunculuğu bir kez daha konuşulmakta.

Akalay, geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca ile bir araya gelmişti. Kaynarca’nın oynadığı ve aynı zamanda Onur Tan ve Seyfi Şahin ile kurduğu Güzel Adamlar isimli film şirketinin ilk dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için Akalay’a teklifte bulunduğu gündeme gelmişti.

Birce Akalay, teklifi kabul edemediği dizi için sosyal medyadan jest yaptı! 8

Başrol kadın oyuncu için Eylül ayında başlayacak ve Oktay Kaynarca’nın deyimi ile ‘Yeni sezonun lokomotifi olacak’ iddialı diziden gelen teklife ne yanıt vereceği uzun süre merakla beklenmişti Akalay’ın. Kulislere düşen bilgilere göre Birce Akalay, Netflix’te çok izlenen ve büyük başarı kazanan iki dizisi Mezarlık ve Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonlarının çekilme ihtimali nedeniyle Kaynarca’nın teklifini kabul edemedi.

Birce Akalay’a teklif edilen rol de Oktay Kaynarca’nın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldığı Pelin Akil’e gittiği ortaya çıktı daha sonra. Birce Akalay, teklifi kabul edemese de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk çekimlerinden kareler paylaşan Oktay Kaynarca’nın instagram paylaşımına güzel bir yorumla jest yaptı.

Kaynarca’nın “Ben işime sadece iş olarak bakmam, yolculuk ve yaşam biçimi olarak bakmışımdır hep ve her yolculuğa başlarken sevdiğim laftır ‘Su gibi aksın”. Ben Bu Cihana Sığmazam yakında” mesajına Birce Akalay, “Yolunuz açık olsun cancağızım. Su gibi aksın, izleyiciniz bol olsun” yorumuyla yanıt verdi.

 

Birce Akalay, teklifi kabul edemediği dizi için sosyal medyadan jest yaptı! 9

Çekimleri Özbekistan’da süren dizinin,  dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da devam edeceği ifade ediliyor. Dizide oynayacak oyuncular ve hayat verecekleri karakterler şöyle:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).