Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol birlikte tatile çıktı sosyal medya sallandı!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol birlikte tatile çıktı sosyal medya sallandı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’de yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği ‘Lale’ karakteri ve Mezarlık dizisindeki performansıyla gündemden düşmeyen oyuncu Birce Akalay, özel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor.

Güzel oyuncu, yakın arkadaşı olduğu bilinen aynı zamanda Kuş Uçuşu dizisinde birlikte yol aldığı oyuncu İbrahim Çelikkol ile birlikte tatile çıktı.

İlk kez 2017 yılında Siyah Beyaz Aşk adlı dizide birlikte rol alan iki ünlü oyuncu o zamandan bu yana sıkı dost. Sık sık bir araya gelen ikili Bodrum’da buluştu. İki ünlü isim sosyal medyada tatil pozlarını paylaştı.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol birlikte tatile çıktı sosyal medya sallandı! 8

İkilinin paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Bu paylaşımlar Çelikkol ve Akalay ikilisinin bazı hayranlarının, ‘aralarında aşk mı var?’ diye düşünmesine neden oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları,  İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaşımlarına  ‘Çok yakışıyorlar’, ‘inşallah sevgili olurlar’, ‘çok güzelsiniz’ gibi yorumlarda bulundu.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol birlikte tatile çıktı sosyal medya sallandı! 9

2017’de mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019’da oğlu Ali’yi kucağına alarak, ilk kez baba olma sevincini yaşamıştı. Çift, 5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay tek celsede sonlandırmıştı.

Yakın arkadaş olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un Bodrum’da birlikte görüntülenmesi aşk dedikodularını gündeme getirdi. Pek çok projede de birlikte rol alan oyuncu dostlar, Cennet Koyu’nda objektiflere yansıdı Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyor.