Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı bugün iki yaşında! Efsane dizi, doğum gününde sosyal medyayı salladı!

Sen Çal Kapımı bugün iki yaşında! Efsane dizi, doğum gününde sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alar ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada büyük ses getiren Sen Çal Kapımı dizisi bugün iki yaşında. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı unutulmaz dizinin doğum gününde sosyal medya yer yerinden oynadı.

Bugüne kadar 80’den fazla ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü tam iki yıl önce bugün, yani 8 Temmuz 2020’de yayınlanmıştı. Dizi ilk başladığında diğerleri gibi romantik bir komediydi. Hatta reytingleri kötü gidiyordu.

Ancak Fox TV’de yayınlanan dizi yurt dışında büyük ilgi gördüğünden yayınına devam edildi. Reytingleri iyice düşünce alışılmadık bir dönemde sezon arasına girdi. 17 Nisan’da 39. bölümüyle sezon finali yapan dizi birkaç ay sonra zaman atlamasıyla ikinci sezonuna başladı.

Sen Çal Kapımı bugün iki yaşında! Efsane dizi, doğum gününde sosyal medyayı salladı! 7

Dizi, ikinci sezonuyla reytinglerini çok fazla yükseltti. 8 Eylül 2021’de yayınlanan 52. bölümüyle final yaptı. Sen Çal Kapımı final bölümüyle sosyal medyada müthiş bir rekora imza atarak tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak kabul edilen Games Of Thrones’u bile geride bıraktı.

Sen Çal Kapımı dizisi Türkiye’de sona ereli neredeyse bir yıl oldu ancak yankısı dünyada hala sürüyor. Nitekim Sen Çal Kapımı 2. doğum gününde tüm dünyadan hayranlarının paylaşımlarıyla sosyal medya gündemine girdi. Hayranları diziye övgüler yağdırırken Eda ve Serkan çiftini çok özlediklerini de dile getirdiler.

İspanya ve İtalya’da yayınlandıktan sonra çılgın bir hayran kitlesi edinen dizi ve başrol oyuncuları, sosyal medyada dünya gündeminden düşmüyorlar! Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle ilgili her gün dünyanın bir başka ülkesinden ilginç gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Sen Çal Kapımı ile ilgili son haber ise Brezilya’da geldi. Ülkenin haber kanallarından biri olan CNN Brezilya’da Sen Çal Kapımı dizisi gündem konusu oldu! Dünyanın en önemli haber kanallarından birisi olan CNN’in Brezilya’daki yayınında diziden bahsedildi.