Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay hakkındaki Sarp Levendoğlu iddiası ve Birce’nin isyanı!

Birce Akalay hakkındaki Sarp Levendoğlu iddiası ve Birce’nin isyanı!

tarafından ker_def
Takvim gazetesi Birce Akalay’ın saniyelik hatası haberi yayınladı.

Birce Akalay, iddialara ateş püskürdü…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı karakterine hayat veren Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 3 yıllık evliliklerini 2017 yılının başında bitirmişti. Ancak çift hakkında magazin medyasında tekrar bir araya geleceklerine yönelik çeşitli iddialar dolaşmıştı. Bu iddiaların hiçbiri doğru çıkmadı. Çiftin ayrılmasına sebep olan isim ise Derya Şensoy olarak gösterilmişti. Şensoy ile Sarp Levendoğlu’nun gizli kaçamağının evliliğin bitmesine sebep olduğu iddiaları vardı.

Son olarak Takvim gazetesi yeni bir iddia ortaya attı…

Birce Akalay hakkındaki Sarp Levendoğlu iddiası ve Birce'nin isyanı! 7

 

İŞTE TAKVİM GAZETESİNİN İDDİASI

Takvim’in haberine göre Sarp Levendoğlu ile 2 buçuk yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl bitiren Birce Akalay’dan şaşırtan hamle… Kendisini Derya Şensoy ile aldattığı iddia edilen Levendoğlu’yla boşanan Akalay, önceki gün eski eşinin instagram’daki paylaşımını beğendi.

Ünlü oyuncu, beğeniyi saniyeler içinde geri alsa da takipçilerine yakalandı. Aralık 2017’de de eski eşinin bir paylaşımını beğenip yine geri adım atan Akalay’ın aşkı Can Tunalı’yla arasının bozuk olması “Bu bir tesadüf mü?” dedirtti.

İŞTE BİRCE AKALAY’IN İDDİALARA YANITI:

Birce Akalay ise bu iddiaya çok sert bir cevap verdi. İddianın doğru olmadığını belirten Birce Akalay, basın-yayın kuruluşlarına aşağıdaki açıklamayı gönderdi:

“Dün ve bugün bazı gazete ve internet sitelerinde yayınlanan Sarp Levendoğlu’nun Instagram hesabını takip ettiğim ve gönderisini beğendiğime ilişkin haberler tamamen gerçek dışıdır. Benzer haberlere karşı daha öncede yasal yollara başvurulmuş olup, kişilik haklarımı ihlal eden gerçek dışı bu yazı sebebiyle de avukatıma yetki ve talimat verilmiş ve yasal yollara başvurulacaktır. Bu nedenle gerçek dışı bu haberi kullanan mecralardan acilen kaldırılmasını yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla rica ederim.”