Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’daki büyük değişim yıllar sonra bir itirafla ortaya çıktı!

Birce Akalay’daki büyük değişim yıllar sonra bir itirafla ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemde hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli projelerle gündemden düşmüyor. Netflix’te izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu dizisinde bir haber spikeri olarak yer alan ve Lale karakterinde de çok başarılı bulunan oyuncu, ayrıca Mezarlık projesiyle de gündemde.

Kadın cinayetlerine odaklanan ve 4 filmden oluşan Mezarlık serisi de 17 Haziran tarihinde yine Netflix’te yayınlanacak. Birce Akalay, sosyal medyada da çok konuşulduğu bir dönemde Onedio’nun youtube kanalına Miray Daner ile birlikte katılarak, hayranlardan gelen soruları yanıtladı.

Oyuncunun bir izleyicinin “Kolay sinirlenir misin?” şeklindeki sorusu üzerine yaptığı itiraf da dikkatlerden kaçmadı. Kendi kişiliği hakkında detay veren oyuncu, daha önceki yıllarda sinirli birisi olduğunu kabul etti.

Birce Akalay'daki büyük değişim yıllar sonra bir itirafla ortaya çıktı! 7

Birce Akalay, “Ben eskiden gerçekten sinirliydim. Ama sonra benim bir işime yaramadığını fark ettim. Yaş 38 olunca. Hala hayatta bir şeylere sinirlenebiliyorum. Günün sonunda bu bir duygu neticede. Ama hiç sürdürmüyorum. O an o duygu geliyorsa da geçiyorum. Aşırı bir sinir, çok hak ediyor olması lazım o sinirlendiğim kişinin” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu, Kuş Uçuşu dizisinde hedefini gerçekleştirmek için her yolu deneyen Aslı karakterinin de yöntemlerinin yanlış olduğunu düşünüyor.

Karakteri obsesif olarak tanımlayan Birce Akalay, “Hırs hepimizin içinde var. Ama biz bunları yönetemeyen insanlara hırslı deriz. Aslı bence yönetemediği ve yöntemleri doğru değildi. Bir şey olmak istemek kötü bir şey değil” dedi.

Miray Daner de canlandırdığı Aslı karakterinin hedefinin kabul edilebilir olmasına rağmen, yöntemlerinin doğru olmadığı fikrinde olduğunu söyledi.