Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli, Türk dizilerinin dünyanın dört bir yanındaki etki gücünün en yakın tanığı oldu!

Meryem Uzerli, Türk dizilerinin dünyanın dört bir yanındaki etki gücünün en yakın tanığı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde Türkiye’ye gelerek katıldığı davetlerde dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, ayrıca Ru isimli yeni Disney Plus dizisinin de başrolünde yer alıyor. Hayranlarının merakla beklediği oyuncu, çocukları ile birlikte dizinin çekimleri bitene kadar Urla’da kalacak.

Meryem Uzerli, Ru dizisinde Reyan karakterini canlandıracak ve bu karakter de kendisinden yaş olarak çok küçük olan Uzer ile aşk yaşayacak. Uzer karakteri için önce Mert Yazıcıoğlu ile anlaşma yapılmış ancak oyuncu programındaki çakışmalar nedeniyle sonradan diziden ayrılmıştı. Meryem Uzerli hayranları ise yeni dizi Ru’yu merak ediyor ve sosyal medyada bu konuda birçok paylaşım yapılıyor.

Meryem Uzerli, gençlerle bir söyleşide buluştu. Oyuncu, yaptığı açıklamalarla tecrübelerini paylaşırken, bu sohbet buluşmasından da çok memnun kaldı. Türk dizi ve sinema sektörünün tüm dünyaya yayılmasının gurur verici olduğunu belirten oyuncu, şunları söyledi:

“Ben onu az önce de söyledim, hangi ülkelere uçarsam uçayım, Türk sinemasından ya da Türk dizilerinden bahsediyorlar. Burada inanılmaz sanatçılar, yönetmenler, projeler var. Dünyada tanınan bir sektör Türkiye’den. Çok güzel.”

Meryem Uzerli, Türk dizilerinin dünyanın dört bir yanındaki etki gücünün en yakın tanığı oldu! 8

Meryem Uzerli, bugüne kadar rol aldığı diziler arasında Muhteşem Yüzyıl ile tanındı ve dünyanın birçok ülkesine yayılan bu dizi sayesinde de büyük popülerlik kazandı. Ancak oyuncu farklı rolleriyle de farklı ülkelerde öne çıkıyor.

Meryem Uzerli, seyahatlerinde karşısına hangi projesiyle ilgili geri dönüşler aldığı konusunda şunları anlattı:

“Bu ülkeye göre değişiyor. Bazen Suzi diyorlar, Eşkıya Dünyadan. Bazen Hürrem diyorlar, bazen Meryem diyorlar. Bazen Annemin Yarası filminden Maria diyorlar. Yani ülke ülke değişiyor.”

Meryem Uzerli’yi şimdiye kadar en çok etkileyen projesi soruldu. Oyuncu ise her projenin ve her karakterin kendisinde bir iz bıraktığını belirtti.

Meryem Uzerli, Türk dizilerinin dünyanın dört bir yanındaki etki gücünün en yakın tanığı oldu! 9

Uzerli, “Hayatında birçok insan ile tanışıyorsun, yakınlaştığın insanlar mutlaka sende iz bırakır. Ben tüm o karakterlere yakınlaştım, herkes onlardan iz bıraktı” dedi.

Projelerinin olduğunu anlatan Meryem Uzerli, Ru dizisinin çekimlerini bitirdikten sonra da sinema filmlerine yöneleceğini de sözlerine ekledi.