Ana sayfa TV Programları Birce Akalay’dan çok duygusal bir veda geldi!

Birce Akalay’dan çok duygusal bir veda geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, geride bıraktığımız sezonun başlarında Ağlama Anne dizisiyle ekrana gelmiş ama yapım kısa süreli olmuştu.Sezonun sonuna doğru Kanal D ekranında Benimle Söyle isimli yarışma programıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, 100 jüri üyesine kaptanlık yaptı.

Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği Benimle Söyle yarışması 28 Temmuz Pazar, yani bu akşam ekrana gelecek final bölümü ile veda ediyor. Benimle Söyle yarışması sezon finali yapıyor ama Birce Akalay, veda paylaşımında bulundu.

Bu mesajdan anlaşılan Birce Akalay, yeni sezonda programda olmayacak.

İşte veda mesajı:

Benimle Söyle de bu akşam ikinci yarı final ve yarın da final bölümümüzle izleyicimizle buluşuyoruz. Çok renkli ve birleştirici tavrına inandığım jürimizle tam da ihtiyacımız olan kaliteli eğlenceyi hep birlikte yaşadık diye düşünüyorum. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese başta @medyapimresmi ve @kanald olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza, sevgili @metinozulku ve orkestramıza, yönetmenimiz @cebrum dünya tatlısı partnerim @enisarikan,canım @aytasozeri @fermanakgul ve tüm jüri arkadaşlarıma 1000 teşekkür.
Sizi tanımak ve çalışmak çok ama çok keyifliydi..
???♥️

Birce Akalay'dan çok duygusal bir veda geldi! 7

On iki hafta boyunca birbirinden renkli ve farklı yarışmacıların yarıştığı Benimle Söyle’de her biri birer yıldız adayı olan altı finalist birbirleriyle son kez yarışacak.

28 Temmuz Pazar akşamı sezon finali yapacak olan Benimle Söyle yarışmasının fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.