Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ün başrolündeki Sıfırıncı Gün dizisini çok beğenenler, gereksiz bir endişeye kapıldı!

Engin Öztürk’ün başrolündeki Sıfırıncı Gün dizisini çok beğenenler, gereksiz bir endişeye kapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Sıfırıncı Gün dizisi daha fragmanları paylaşıldığı zaman çok kaliteli bir yapım olacağının işaretini vermişti. Birçok dizi hayranı da ikinci bölümü yayınlanan diziden çok memnun olduklarını belirten yorumlarla, sosyal medya ortamında övgü dolu mesajlar paylaşıyor.

Engin Öztürk ile Aybüke Pusat ikilisini başrolde buluşturan Sıfırıncı Gün dizisi hem hikayesi hem oyunculuk performansları hem de ortaya koyduğu kalite ile geniş bir izleyici grubu tarafından takip edilen bir yapım oldu. Ancak dizi hayranları soluksuz izlediklerini ve hiçbir sahnesini kaçırmamaya çalıştıkları bu projenin kısa süreli bir hikaye olmasından korkuyor.

Engin Öztürk'ün başrolündeki Sıfırıncı Gün dizisini çok beğenenler, gereksiz bir endişeye kapıldı! 9

Sosyal medya ortamında paylaşımlar yapan Sıfırıncı Gün dizisi hayranları, “İnşallah reytingleri yüksek gelir. Süper bir dizi hiç bitmesin” diye yorumlarda bulunuyor. Bu mesajlar özellikle ikinci bölüm reytinglerinin beklenenden çok daha düşük gelmesi nedeniyle artış gösterdi.

Türkiye’deki dizi sektöründe özellikle özel televizyon kanalları reytingler düşük gelir ise projeleri hemen yayından kaldırabiliyor. İşte bu nedenle de birçok dizi hayranı, Sıfırıncı Gün’ün de başına böyle bir kötü durum gelmesinden endişe ediyor.

Aslında endişe edilecek bir durum yok. Dizi kendisini kanıtlama ve iyi sonuçlar elde etme imkanına sahip. Zaten tv8 yetkilileri Tuzak dizisi de düşük reytingler almasına rağmen sezon sonuna kadar projeyi devem ettirme kararlılığı sergiliyor.

Engin Öztürk'ün başrolündeki Sıfırıncı Gün dizisini çok beğenenler, gereksiz bir endişeye kapıldı! 10

Sıfırıncı Gün dizisinin reyting gücü Tuzak’tan çok daha fazla ve bu durum hikayenin uzun süre devam edebilmesine fırsat sunuyor.

Fakat dizi izleyicileri özellikle Fox TV’nin son 2 yıllık süreçte çok iyi oyuncu kadrolarına sahip, güçlü hikayeleri bulunan dizilerini daha 5 bölümdeyken yayından kaldırması ve bazı kanalların da aynı tavrı sergilemese nedeniyle çok tedirgin.

Engin Öztürk'ün başrolündeki Sıfırıncı Gün dizisini çok beğenenler, gereksiz bir endişeye kapıldı! 11

Türkiye’de kaliteli dizilerin izlenme oranlarının düşük olduğu yönünde bir algı var. Birçok dizi hayranı da kaliteli olarak nitelendirdikleri projelerin kısa sürede yayından kaldırılmasının hayal kırıklığını birçok kez yaşadı.

Artık dizi izleyicileri bir projeyi çok beğendikleri zaman hemen yayından kaldırılma korkusu yaşamaya başlıyor.

tv8 ekranındaki Sıfırıncı Gün dizisi için böyle bir kaygıya gerek olmasa bile, birçok dizi hayranı önceki tecrübeleri nedeniyle ister istemez bu duyguyu yaşıyor.