Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın fotoğrafına İbrahim Çelikkol’un yorumu olay oldu!..

Birce Akalay’ın fotoğrafına İbrahim Çelikkol’un yorumu olay oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Netflix’de yayınlanan ve çok ses getiren Kuş Uçuşu adlı dizinin ikinci sezon çekimleri için sete girmeye hazırlanan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sosyal medyada gündem oldu.

Birce Akalay, instagram hesabında kendi adını taşıyan takı markasının yeni sezon ürünleriyle yapılan fotoğraf çekiminden bir kareyi yayınladı. İbrahim Çelikkol fotoğrafa yorum yapınca olanlar oldu.

Birce Akalay paylaşımına şöyle yazdı: “Ve sizinde hayalimizin her bir parçasının tadını çıkarmanızı en derinden diliyorum canlarım.. Ve lütfen hayal kurmaktan vazgeçme.. Çünkü Her Hikayenin Bir HAYALCİYE İhtiyacı Var!  ‘Altın Firavun’un Hazineleri’ şimdi BirceAkalayDesign.com.”

Birce Akalay'ın fotoğrafına İbrahim Çelikkol'un yorumu olay oldu!.. 8

Fotoğrafa oyuncunun Kuş Uçuşu dizisindeki rol arkadaşı İrem Sak, “Belindeki kemer olayım saçındaki toka olayım” yorumunu yaparken İbrahim Çelikkol ise, “Mermiler seksin bu alemde teksin”  yazıp kalp emojisi koydu.

İbrahim Çelikkol’un yorumu kısa sürede binlerce beğeni aldı. Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol yakın dostundan markasının yeni koleksiyon tanıtımında da desteğini esirgememiş fotoğraf çekimlerine katılmıştı.

Birce Akalay'ın fotoğrafına İbrahim Çelikkol'un yorumu olay oldu!.. 9

İki oyuncunun 2017-2018 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrolde yer aldıkları Siyah Beyaz Aşk dizisiyle başlayan dostlukları dizisinden sonra da devam etti. Hatta zaman zaman ikili arasında aşk yaşandığına dair haberler magazin basınında yer aldı.

Çelikkol ve Akalay’ın geçtiğimiz yaz birlikte tatile çıkmaları  ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunmaları aşk dedikodularını da alevlendirmişti ancak iki ünlü isim de her defasında çok iyi dost oldukları yönünde açıklamalarda bulundular.