Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu ikinci sezondaki performansı hayranlarını memnun etti!

Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu ikinci sezondaki performansı hayranlarını memnun etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay, yeniden yer aldığı dizi projesi ile gündem oldu. Bu sezon dikkat çeken Bir Derdim Var isimli dizi ile Kanal D ekranında yeniden televizyon projelerine dönüş yapan oyuncu, reytingler nedeniyle 6 bölüm yayında kalabilen bu projeden büyük hayal kırıklığı ile ayrıldı.

Ancak Netflix’te izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonundaki performansı ile Birce Akalay yeniden sosyal medyanın gündemindeki isim olmayı başardı. Ünlü oyuncu canlandırdığı Lale Kıran karakteri ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Birçok hayranı sosyal medya üzerinden ünlü oyuncuya övgülerle dolu paylaşımlar yaparak destek sundu.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Birce Akalay, oynadığı her karakterde içimizi yumuşatıyor, bayılıyorum bu kadına.”

Bir başka izleyici ise Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol partnerliğine değindi ve ömür boyu partner olsalar sıkılmadan izleyebileceğini ifade etti.

Birce Akalay’ın hayranlarını mest eden performansının ardından sosyal medyada yeniden gündem olması da başarısının bir sonucu olarak kayıtlara geçti.

Miray Daner ise canlandırdığı Aslı Tuna karakteri ile yine izleyicileri etkilemeyi başardı ama senaristlere bu karakter nedeniyle eleştiri de yapıldı.

Aslı karakterinde duygusal gelişim bekleyenler yanıldı. Senaristin bu karakteri hırs ve takıntıları ile dolu birisi olarak yazmaya devam etmesi eleştirilerden birisi olarak dikkat çekti.