Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin Kartal’ı Gökberk Demirci ilk kez bir dizide farklı duygular yaşıyor!

Üç Kız Kardeş dizisinin Kartal’ı Gökberk Demirci ilk kez bir dizide farklı duygular yaşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökberk Demirci için Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizi projesi, kendisini geliştirme noktasında iyi bir tercih oldu.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan diziye yılbaşı arası verildi. Özgü Kaya ve Berker Güven ile birlikte dizinin başrolünde yer alan ünlü oyuncu, 2023 yılı içinde dahil olduğu projede farkını hemen ortaya koydu.

Kartal karakterinin hikayeye katılmasının ardından dizinin hikayesi daha da ilginç bir hale geldi.

Ayvalık’ta çekim yapmak ise ünlü oyuncu için farklı bir deneyim oluyor. Daha önce sinema filmleri için evinden uzakta, yani İstanbul dışında birkaç kez bulunan Gökberk Demirci, dizi gibi uzun süreli bir iş için ise ilk kez şehir dışına çıkmış oldu.

10 günlük yılbaşı arası nedeniyle İstanbul’a dönen ve özlem gideren oyuncu, evde olmaktan çok memnun olduğunu söyledi.

Gökberk Demirci, şu açıklamada bulundu: “Ayvalık’tayız, yılbaşı tatil arası verdik. 10 gün kadar. İstanbul’da vakit geçirip geri döneceğim. İlk defa bu yıl plan program yapmadan geçecek. Ben planlı birisi değilim. Her şey yolunda.

Mutluyum evimde. Şehir dışı çalışıyoruz. Dizi olarak şehir dışında ilk dizi işim bu, daha önce film çekmiştim. Bir süredir ev modu, gayet sakin ve sessizlik güzel oluyor. Evim, köpeğim onu götüremiyorum. Bu arada benim için özlem giderme oldu.”