Ana sayfa Dizi Haberleri Birçok kadının aklından geçenleri Vahide Perçin, Aldatmak dizisiyle haykırıyor!

Birçok kadının aklından geçenleri Vahide Perçin, Aldatmak dizisiyle haykırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Aldatmak isimli dizinin hikayesi izleyicileri kendisine çekiyor. Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de çok iyi geliyor ve böyle zorlu bir yarışta dizinin öne çıkması büyük bir başarı olarak görülüyor.

Camdaki Kız, Mahkum, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni gibi dizilerin yayınlandığı perşembe akşamı artık reytinglerin zirvesinde Aldatmak dizisi bulunuyor. Tüm izleyici gruplarında çok iyi bir çıkış sergileyen dizi, ikinci bölümü ile birlikte zirveyi elde etmekle kalmadı, birçok kadın izleyiciyi de şimdiden kendisine bağladı.

Bu başarının altında yatan en büyük faktör Güzide karakterinin kişiliğinde gizli. Kadın hakim olan Güzide, ailesi içinde yaşadığı sorunları ötelemiyor, bu sorunları görmezden gelmiyor, sırtını dönmüyor. Bu sorunlarla başa çıkmak azim ve kararlılığında dimdik ayakta duruyor.

Güzide’nin işte bu tavrı da milyonlarca dizi hayranını Aldatmak’ı izlemeye itiyor. Güzide karakterinin kendisine ikinci bir aile kuran eşi Tarık’a söylediği sözler aslında ekranda güçlü kadın karakteri görmek isteyenleri çok memnun etti.

Birçok kadının aklından geçenleri Vahide Perçin, Aldatmak dizisiyle haykırıyor! 8

Güzide diyor ki, “Benim çocuklarımın sana ihtiyacı yok. Benim sana ihtiyacım yok. Bizim sana ihtiyacımız yok.” Aslında bu sözler aldatıldığını bildiği halde bunu kabullenmek zorunda kalan kadınların kendi hayatlarında yapamadıkları haykırışın, dizi ile haykırılması gibi bir etki bırakıyor.

Dizide kadın izleyicileri çeken bir başka detay ise, Güzide’nin kızı Oylum’un yaşadıkları oldu. Oylum’un durumuna çok üzülenler olduğu kadar, ailesine söylediği yalanların sonuçlarını yaşadığı için bunu hak ettiğini düşünenler de var.

Oylum karakteri de yaptıkları neticesinde izleyiciler tarafından sorgulanan ve hikayede neler yaşayacağı çok merak edilen birisi oldu. Feyza Sevil Güngör’ün canlandırdığı Oylum karakterinde oyuncunun başarılı performansını söylemek gerekiyor.

Birçok kadının aklından geçenleri Vahide Perçin, Aldatmak dizisiyle haykırıyor! 9

Tarık ve Güzide’nin oğlu Ozan’ın kolay yoldan istediği gibi bir hayata kavuşma isteğinin başına nasıl büyük dertler açtığını görenler, hayatın bu kadar da basit olmadığı gerçeği ile yüzleşiyor. Yusuf Çim’in yine başarılı bir performans ortaya koyduğu Ozan karakteri, hayatın içinde bir genç adamın hikayesi olarak öne çıkıyor.

Aldatmak dizisi hikayesinin gerçek hayat ile örtüşmesi ve güçlü kadın karakteri olan Güzide’nin ayakta durma başarısı, gençlerin yaptıkları affedilmez hataları gözler önüne sermesi ile bu sezonun en ilgi çekici yapımlarından birisi haline geldi.

Aldatmak dizisinin 3. yeni bölümü 6 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak.