Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül zarafeti ve Kadir Doğulu sempatisi! İşte Gecenin Ucunda dizisinin farkı!

Neslihan Atagül zarafeti ve Kadir Doğulu sempatisi! İşte Gecenin Ucunda dizisinin farkı!

tarafından ker_def

Neslihan Atagül hayranları, Sefirin Kızı isimli dizideki kadar büyük bir heyecan ve merak içinde. Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezon ortasında sağlık sorunları nedeniyle kadrodan ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. 5 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star TV’de reyting yarışına çok önemli bir dizi daha katılacak.

Ancak bu sefer şartlar çok farklı. Çünkü TMC Film ile birlikte çiftin sahibi olduğu Alim Yapım da projenin ortak yapımcısı sıfatını taşıyor. Yani başrolde yer alan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, aynı zamanda dizinin yapımcısı da oldukları için kariyerlerinde yepyeni bir dönem başlıyor.

Gecenin Ucunda dizisinin fragmanlarında zarafeti ile herkesi etkileyen Neslihan Atagül’ü heyecanla bekleyen izleyiciler, 8 yıl aradan sonra bu çifti yeniden ekranda görecek. Fatih Harbiye dizisinde partnerlik yapan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisi, sette başlayan yakınlaşmayı aşka dönüştürmüş ve sonrasında da evlenmişti. Çiftin hem oyuncu hem de yapımcı olarak Gecenin Ucunda dizisini sahiplenmeleri de hayranlarının beklentilerini artıran bir unsur oldu.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, sezonun en iddialı yapımlarından biri olan ‘Gecenin Ucunda’ büyülü dünyasıyla izleyicileri etkisi altına alacak. Çekimleri İstanbul’un en göz alıcı mekanlarında gerçekleştirilen, kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu dizi hikayesiyle de büyük beğeni toplayacak.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve ilk bölümüyle 5 Ekim Çarşamba STAR TV’da ekrana gelecek ‘Gecenin Ucunda’ Macide’nin (Neslihan Atagül Doğulu) kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Neslihan Atagül zarafeti ve Kadir Doğulu sempatisi! İşte Gecenin Ucunda dizisinin farkı! 8

Yoksul bir ailede büyüyen Macide psikoloji alanında eğitim almış ama iş hayatında mutlu olamamıştır. Başkalarına iyi gelme ve şifa vermenin peşinden giden Macide’nin hayatı Işık Ailesi’yle tanıştıktan sonra tamamen değişecektir.

Yeni tanıştığı Ahmet (Sarp Levendoğlu) kendisine delice bir tutkuyla aşık olur fakat Macide, ülkenin en akıllı ve başarılı iş adamı olarak anılan ve Ahmet’in ağabeyi Kazım’dan (Kadir Doğulu) etkilenir. Karşılıklı olarak yaşanan bu hislerin önündeki en büyük engel ise Kazım’ın evli olmasıdır. Macide’nin gelişiyle Işık Ailesi’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın tüm oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Neslihan Atagül zarafeti ve Kadir Doğulu sempatisi! İşte Gecenin Ucunda dizisinin farkı! 9

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ 5 Ekim Çarşamba STAR TV’de.