Ana sayfa Sosyal Medya Birisi, Çağlar Ertuğrul’a Afili Aşk gerçeklerini anlatsın!

Birisi, Çağlar Ertuğrul’a Afili Aşk gerçeklerini anlatsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Afili Aşk dizisi yaz aylarında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya başladı. Yazlık dizi olarak kabul edildi ama müthiş bir başarı sergileyince Kanal D, ekranda uzun süre tuttu. 2019 yılını da Afili Aşk dizisi son haftaları saymaz isek çok iyi geçirrdi.

Dizinin 29 bölümü yayınlandı ve birçok bölüm reytinglerde birincilik elde etti.Ancak ne zaman ki Çarşamba gününün ağır topları ekrana sürüldü, işte o tarihten bu yana dizi belini doğrultamadı.Önce Benim Adım Melek dizisine izleyici kaptırdı.Ardından Kuruluş Osman, tırtıkladı… Doğduğun Ev Kaderindir ve son olarak da Zemheri dizileri de rekabete katıldı.

Dikkat edilir ise Çarşamba akşamı tek dram işi olmayan proje Afili Aşk… Komedi dizilerinin dram yapımları kendilerini kanıtlayınca nasıl geriye düştüğünün bir örneği de Afili Aşk oldu.

15 Ocak Çarşamba reyting sonuçlarında Afili Aşk’ın finale yürüdüğü reytinglerde kendini gösterdi.Bir dönem Çarşamba akşamlarının birinci dizisi olan Afili Aşk, şimdilerde ise ilk 10 arasına bile ya girebiliyor ya da listeye bile giremiyor.

Afili Aşk’ın 15 Ocak Çarşamba günü yayınlanan 29. bölümünün Totalde ve AB’de 10. sırada yer alabildiğini, ABC 1 grubunda ise ilk 10’a giremediğini hatırlatalım. Dizi kan kaybetmeye devam ediyor.

Bir de Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başarısına değinelim!

Burcu Özberk ile birlikte sosyal medyanın tartışmasız son 6-7 aydır ilk sırasında bu ikili var. Çağlar Ertuğrul hem erkek dizi oyuncuları arasında hem de dizi çiftlerinde en çok etkileşim alan isim. Aynı başarıyı Burcu Özberk de elde etmişti.

Ancak gelin görün ki, sosyal medya konuşulmaları, gündemleri ya da etkileşimleri reytinge yansımıyor…

Yani reyting noktasında sosyal medyadaki bu başarıların ölçülebilir ve kaydedilebilir bir değeri henüz yok.

Birisi, Çağlar Ertuğrul’a bu durumu hatırlatsın. Zira, twitter mesajında 2019 yılının en çok konuşulan oyuncuları arasında Ertuğrul, Kerem karakteri ile 9 milyon 904 bin 830 ileti ile birincilik elde etti. Ünlü oyuncu da bunu twitter hesabından paylaştı.

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman ile arasındaki farkı da müthiş…

Birisi, Çağlar Ertuğrul'a Afili Aşk gerçeklerini anlatsın! 9

Çağlar Ertuğrul, “Vay be” diyerek bu başarıyı twitter’dan paylaştı.

Hayranları da ünlü oyuncuyu tebrik etti ve yüksek bir etkileşim elde edildi.

Birisi, Çağlar Ertuğrul'a Afili Aşk gerçeklerini anlatsın! 10

Afili Aşk, Somera’nın “2019’un en iyi dizileri” anketinde 3. sırada yerini aldı. Çukur birinci ve Erkenci Kuş 2. sırada bulunuyor. 2019 yılının en iyileri oyuncu ve karakter anketinde de 530 oy ile Çağlar Ertuğrul ilk sırada… 2019 yılının en iyi dizi çiftleri anketinde ise Ayşe ve Kerem karakterleri 569 oy ile ilk sırada bulunuyor.

Ayrıca ünlü oyuncu hayranlarına teşekkür ederek “Destek olanlara can-ı gönülden teşekkürler! Hayatımızda sağlık, şans ve huzur eksik olmasın” diye paylaşımda bulundu.

Birisi, Çağlar Ertuğrul'a Afili Aşk gerçeklerini anlatsın! 11

Çağlar Ertuğrul’u bu başarısı nedeniyle kutluyoruz.

Ancak uyarıyoruz da… Afili Aşk için final yolu gözüktü…