Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ekranda yok ama Burak Özçivit’in bir uyarısı var!

Kuruluş Osman ekranda yok ama Burak Özçivit’in bir uyarısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin Ocak ayının başlarında ekranda olmaması hayralarını bir hayli üzüyor. Hem Ocak ayının ilk iki haftasındaki düşük reklam gelirleri nedeniyle ara veren yapım hem de Ziraat Türkiye Kupası maçlarının canlı yayınları sebebiyle 22 Ocak Çarşamba günü 7. yeni bölümü ile ekranda olabilecek. Dizi en son 6.bölümü ile 25 Aralık Çarşamba günü izleyicisi ile buluşmuştu.

Bazı izleyicilerin bu sürecin oyuncuların yılbaşı tatili nedeniyle yaşandığı şeklindeki algısını da çürütmek üzere bu süreçte tatil yapmadıkları uyarısında bulunan Özçivit, şöyle konuştu:  “Evet, kesinlikle ama biz çalışmaya devam ediyoruz bir taraftan. İşi hazırlamaya devam ediyoruz.”

Reyting başarısını inanmışlığa bağlayan Burak Özçivit, “Büyük emek var. Büyük hazırlık var. Öncesinde de iyi hazırlandık. Büyük proje.Osman Gazi, tabii ki ona bağlıyoruz. Çok inandık, inanarak yaptık biraz da o.” dedi.

Zorlu şartlarda severek çalıştıklarını anlatan oyuncu, “Severek yapınca oluyor. O da bizim işimizin parçası” ifadesini kullandı.

Oyuncu, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile ilgili konuşmak da istemedi. Evcen’in oğlu ile paylaşım yaptığını ama kendisinin yapmadığını hatırlatan muhabire Burak Özçivit, “Daha zamanı var. Ne acelen var senin” dedi.

İşte o röportaj: