Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu, doğum günü için çok anlamlı bir çağrı yaptı!

Birkan Sokullu, doğum günü için çok anlamlı bir çağrı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6 Ekim 1985 doğumlu olan olan ünlü oyuncu Birkan Sokullu, yeni yaşı öncesinde hayranlarına sosyal medyadan önemli bir çağrıda bulundu. 6 Ekim’in aynı zamanda Dünya Cerebral Palsy günü olduğunu hatırlatan oyuncu, takipçilerinden destek istedi.

Türkiye Spastik Cocuklar Vakfı Çocuklarının rehabilitasyon ve eğitimi için vakfa bağışta bulunulmasını isteyen oyuncu, tüm hayranlarına da destekleri için teşekkür etti. Dünya Cerebral Palsy gününün kurumsal rengi olan yeşil giyinmeye de davet eden Birkan Sokullu, doğum gününü bir yardım çabasına çevirmiş oldu.

Birçok ünlü ismin zaman zaman yaptığı kampanyalar dikkatleri daha çok çekiyor. Birkan Sokullu da bu kampanyalardan birisini hayata geçirerek önemli bir sosyal sorumluluk adımı attı.

İnstagram hesabından video paylaşan oyuncu, “Benim de doğum günüm. Benimle birlikte siz de onlara destek olmak isterseniz bio’da yer alan linke bağış yaparak onların rehabilitasyon ve eğitim hizmetlerine katkıda bulunmuş olursunuz” diye konuştu.

TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncunun açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.