Ana sayfa Dizi Haberleri Birkan Sokullu için Yüz Yıllık Mucize dizisi çok farklı bir anlam taşıyor!

Birkan Sokullu için Yüz Yıllık Mucize dizisi çok farklı bir anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteri ile ortalığı yıkan Birkan Sokullu, başrol sorumluluğunu üstlendiği Yüz Yıllık Mucize dizisiyle öne çıkmakta zorlanıyor. Kimi izleyicilerin hikayesini eleştirse de tutuklu kaldıkları Yüz Yıllık Mucize dizisinin akıbetinin çok iyi olmayacağının herkes farkında.

Dizinin 13. bölümü ile birlikte 15 Haziran Perşembe günü son kez izleyicilerle buluşacağına yönelik kulis bilgileri de basına yansıdı. Birkan Sokullu’nun hayranları, dizideki karakterle ilgili birçok eleştiri de yapıyor. Senaryonun yetersizliğinden şikayetçi olanlar, 130 yaşındaki bir adamın bu kadar yaşanmışlığın içinde kendisini aşka kaptırmasının anlamsız bir durum olduğu sorgulaması yapıyor.

Hikayeden bağımsız olarak ise ünlü oyuncunun rolünü çok sevdiğini ve sette çok zorlanmasına rağmen de büyük keyifle çalıştığını biliyor musunuz?

OGM Pictures’in büyük beklentilerle yayına aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin ne Ebru Şahin’e ne de Birkan Sokullu’ya çok da yaramadığını, izleyicilerin umduklarını bulamadıklarını ve reytinglerin de pek iyi olmadığını belirtelim. Ancak dışarıdan yapılan bu gözlem, dizinin setinde bambaşka bir tablo olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

Birkan Sokullu, yoğun şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Oyuncu, “Çok keyifli ve çok şanslıyım. İyi bir oyuncu kadrosuyla, iyi bir ekiple, iyi bir rejiyle çalışıyorum. Setimiz güzel geçiyor, çok keyifli. Mutluyuz hepimiz” diye konuştu.

Birkan Sokullu, daha önce televizyonda görmediği bir tarz olduğunu ifade ettiği Yüz Yıllık Mucize dizisinin televizyon izleyicilerine yeni bir heyecan katmasını bekliyor. Genel televizyon dizilerinin hikayelerinden çok farklı bir yolda ilerleyen Yüz Yıllık Mucize, dijitaldeki dizilere daha yakın bir proje. Ancak Birkan Sokullu için bu dizi televizyon seyircisine büyük bir fırsat sunuyor.

Oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Aslında dijitalden ziyade, televizyon izleyicisinin de biraz bu tip farklı alternatif hikayelere ihtiyacının olduğunu düşündüğümüz için yaptık. Benim için de çok keyifli geçiyor. Birçok dönemde olma fırsatı buluyorum. Karakterin birçok dönemini canlandırma fırsatı buluyorum. O yüzden çok keyifli geçiyor. Tabii zor oluyor. Hem fiziksel olarak hem de gün içinde oldukça fazla dönem değiştirmek zorlayıcı olabiliyor. O kadar keyifli bir hikaye ki, çok da önemsemiyorum zorluklarına.”

Yaz döneminde bir projesinin olacağını anlatan Birkan Sokullu, bu projeden sonra tatil yapacağını belirtti. Yeni proje için prensipte anlaştıklarını belirten oyuncu, detay vermek de istemedi.