Ana sayfa Dizi Haberleri Bitirdiniz güzel diziyi! Kalp Yarası için final duyurusu, hem Türkiye’de hem yurt dışındaki dizi hayranlarını şoke etti!

Bitirdiniz güzel diziyi! Kalp Yarası için final duyurusu, hem Türkiye’de hem yurt dışındaki dizi hayranlarını şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinin 32. bölümüyle birlikte final yapacağı atv tarafından duyuruldu. İşte bu duyuru dizinin hayranlarının son umudunun da tükenmesine neden oldu…

Antakya’da uzun süren çekimlerde yer alan Kalp Yarası ekibi, heyecanlı bir hikaye ortaya çıkardı ve bunun için de büyük bir emek ortaya koydu… Dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları ile bazen çekimler aksasa da Haziran ayından bu yana ekip çok güzel bir ortam oluşturdu.

Dizinin hikayesine yönelik birçok eleştiri olsa da Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in güçlü uyumu ile Ayşe ve Ferit’in hikayesine milyonlarca dizi hayranı tutuklu kaldı…

Kalp Yarası dizisinin 21 Şubat Pazartesi günü final yapacağının yayınlanan fragman ile kesinleşmesi ise dizi hayranlarının tüm duygularını alt üst etti.

Sadece Türkiye’de diziye tutku ile bağlı olan izleyiciler değil, dijital kanallardan veya bulundukları ülkede Kalp Yarası’nın yayınlanması ile takip etme imkanı bulunanlar bu karar nedeniyle çok üzüldü.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Bitirdiniz güzel diziyi, size çok kızgınız” diye mesajlar bırakan dizi hayranları, Ayşe ile Ferit’i çok özleyeceklerini ve hikayenin erken bitirildiğini belirten ifadeler kullandılar.

Hem yerli hem de yabancı dizi hayranları binlerce mesaj ile Kalp Yarası’nın final bölümü duyurusuna tepkilerini gösterdi. Bu durum dizinin ne kadar çok sevildiğini ve ne kadar etkili duygular ortaya çıkardığını da gösteriyor.