Ana sayfa Dizi Fragmanları Sonun başlangıcı bu! TRT1’in Alparslan dizisinde maske düştü!

Sonun başlangıcı bu! TRT1’in Alparslan dizisinde maske düştü!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan dizisi, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’nun elde ettiği reytinglere benzer oranlarla yoluna devam ediyor. Barış Arduç ve Fahriye Evcen işbirliği ile reytingin zirvesinde yer alan TRT1 dizisi, yüksek performansını sürdürürken, izleyici ilgisi de hiç eksilmiyor…

21 Şubat Pazartesi günü de dizinin 14. bölümünü izleyeceksiniz. Sonun başlangıcı olarak ifade edilen yeni bölümde heyecanlı sahneler bulacaksınız. TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ilgi gören dizisi, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini anlatıyor.

Sonun başlangıcı bu! TRT1'in Alparslan dizisinde maske düştü! 8

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle: Mazlum insanları öldürdüğü iddiasıyla suçlanan Alparslan, sürdüğü iz sayesinde masumların tutulduğu evi bulmuştu. Emir Bozan’ı masumların tutulduğu evde yakalayan Alparslan, kılıcını Bozan’ın boynuna dayamıştı. Bozan’ın sonu artık geldi, maskesi düştü mü? Alparslan, Emir Bozan’ı öldürüp Karmatiliğin sonunu getirecek mi?

Sonun başlangıcı bu! TRT1'in Alparslan dizisinde maske düştü! 9

Karaca ve Akınay’ın kendilerini izlediğinden habersiz konuşan Akça ve Alpagut, hem Alpagut açığa çıkmadan hem de Karaca’nın ithamlarına maruz kalmadan bu hadiseden sıyrılabilecek mi? Akınay, oğlu Alpagut’u görecek mi? Karaca, Akça’nın bir Bizanslı ile işbirliği yaptığını Akınay’a gösterebilecek mi?

Karargahtaki zafiyetten yararlanan Diyojen, Yınal’ı ve askerlerini kuşatmıştı. Diyojen karargahı almak için neler yapacak? Yınal, yardım için Selçuklu’ya haber gönderebilecek mi? Askerlerinin sabırsızlığa karşı dirayetini koruyabilecek, karargahı savunabilecek mi? Diyojen’in karargahı kuşattığından habersiz olan Kekavmenos ve Dukas, bu bilgiyi öğrenince Diyojen’e ne söyleyecekler.

Gerilimli ve heyecan dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 21 Şubat Pazartesi günü TRT 1’de!