Ana sayfa Dizi Fragmanları Bitmesini istemeyeceğiniz bir dizi! Devrim Özkan hayranları toplanın, çok güzel bir dizi başlıyor!

Bitmesini istemeyeceğiniz bir dizi! Devrim Özkan hayranları toplanın, çok güzel bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devrim Özkan yeni bir diziyle yeniden ekranlara dönüyor. 1998 yılında Muğla’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2017 yılında başladığı kariyerinde çok etkili projelerde bulundu.

Vatanım Sensin dizisindeki Havva karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, Vuslat isimli TRT1 dizisindeki Feride karakteri ile de akıllara yazıldı. Ramo dizisinde canlandırdığı Nehir karakteriyle yine çok başarılı bir işe imzasını atan Devrim Özkan, sağlam adımlarla kariyerine devam ediyor.

TRT Dijital için çekilen Mevlana isimli dizide de yer alan ve çekimlerin tamamlanmasının ardından yeni proje tekliflerini değerlendiren oyuncu, Show TV ekranına geri dönüyor. Ramo’nun ardından yeni bir Show TV dizisini kabul eden Devrim Özkan’ın heyecanı, yeni karakterini daha da çok merak edilmesini sağlıyor.

Bitmesini istemeyeceğiniz bir dizi! Devrim Özkan hayranları toplanın, çok güzel bir dizi başlıyor! 8

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide komiser Songül olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Devrim Özkan, çok yakında ekranda yerini alacak. Ertan Saban ve Özge Özberk ile birlikte başrolde yer alan Devrim Özkan heyecanını da Show TV’deki açıklamasıyla ortaya koydu.

Devrim Özkan, “Çok heyecanlıyız, çok güzel geçiyor. Okurken, sürekli bitmesini istemediğimiz bir senaryonun içindeyiz. Kadromuz çok güzel, enerjimiz çok güzel. Umarım seyircimiz de bize onlara enerjiyle takdir eder” açıklamasını yaptı.

Bitmesini istemeyeceğiniz bir dizi! Devrim Özkan hayranları toplanın, çok güzel bir dizi başlıyor! 9

Devrim Özkan, Songül komiser karakteri ile ilgili de detay verdi. İzleyicilerin beklenenin tam tersi bir hikaye ile bulaşacağını anlatan oyuncu, “Gani Müjde’nin herkesin alıştığı türde bir hikayesi olmayacak. Çok güzel bir lise hikayesinin bir kişi ile birleşmesini izleyeceğiz. Benim karakterim de bu maceranın içine daha çok macera katmak için polis olarak dahil oluyor” açıklamasını yaptı.