Ana sayfa Sosyal Medya Bitsin artık! Bade İşçil yeni dizisini çok sevdi ama tepkisi de bir ilginç oldu!

Bitsin artık! Bade İşçil yeni dizisini çok sevdi ama tepkisi de bir ilginç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bade İşçil, Aslında Özgürsün isimli yeni dijital dizide başrolde yer alıyor. Deniz Çakır ile birlikte sete çıkan oyuncu, yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi…

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra yeniden televizyon dizilerine geri dönmedi… Bu süreçte Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle birlikte dijital dizi deneyimi yaşayan Bade İşçil, şimdilerde de Aslında Özgürsün için emek harcıyor..

Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizide Belgin karakterini canlandıran Bade İşçil, yoğunluğun artık bitmesini istediğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Ay ölüyorum, çok yoruldum. Çekimler bitsin diye dua ediyorum. Yoğun çalıştık biraz, o yüzden. Kısa süre ama, dijitalde öyle oluyor. Bu da bir tecrübe oldu.”

Bitsin artık! Bade İşçil yeni dizisini çok sevdi ama tepkisi de bir ilginç oldu! 7

Bayram ile birlikte kendi işinin biteceğini anlatan oyuncu, işin sonlarına gelindiği için de bu şekilde düşündüğünü ifade etti.

Dijital ya da televizyon dizisi tercihinin olmadığını anlatan oyuncu, pandemi döneminde de ailesine önem vermek istediğini ve bu nedenle bir işin içine girmek istemediğini anlattı.

Bade İşçil, birisi evli, diğeri bekar iki genç kadının hayalleri ile gerçek hayat arasında sıkışıp kaldığı bir hikayenin anlatıldığı Aslında Özgürsün dizisinin çok güzel bir iş olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Proje çok güzel bir proje bence. Kadınların hayatını anlatıyoruz. Onlara belki ışık tutacak bir konu işleniyor. Aslında birçok kadının hayatı yaşama şekli, neler oluyor onun gibi bir şey” ifadesini kullandı.

Kadın projelerinin çok popüler olmasına değinen oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler projesiyle kadınlara yönelik dizileri kendilerinin başlattığını ifade etti.