Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Biz Böyleyiz filmi bitti, oyuncular hüzne boğuldu! Berrak Tüzünataç’ın veda sözlerine Özge Özpirinçci iç geçirdi!

Biz Böyleyiz filmi bitti, oyuncular hüzne boğuldu! Berrak Tüzünataç’ın veda sözlerine Özge Özpirinçci iç geçirdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Bir süredir çekimleri devam eden ve Caner Özyurtlu’un yönetmenliğini yaptığı film, şimdiden büyük merak konusu oldu.

Senaryosunu Caner Özyurtlu, Melikşah Taş ve Berrak Tüzünataç’ın yazdığı filmde, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Engin Öztürk ve Boran Kuzum rol aldı.

Filmin çekimleri sırasında çok eğlenen oyuncuların sosyal medya paylaşımları filmle heyecanı da arttırdı.

Hem eğlenen hem de film çeken oyuncuların kamera arkasından pek çok paylaşım yapıldı.

Yaz sezonunda tatil yapan ve aynı zamanda filmi bitiren oyuncuların vedası da hüzünlü oldu.

Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından filmde rol alan arkadaşlarını tek tek anarak onlarla ilgili duygularını yazdı. Bu sözleri setin bitmesinin ardından vedalaştıkları bir anın görüntüleriyle yayınlayan Berrak Tüzünataç’a ilk yorumu Özge Özpirinçci yaptı.

Biz Böyleyiz filmi bitti, oyuncular hüzne boğuldu! Berrak Tüzünataç'ın veda sözlerine Özge Özpirinçci iç geçirdi! 7

Özpirinçci’nin çekimlerin bitmesinden dolayı hüzünlü olduğunun görüldüğü videodan sonra ‘Hoff’ sözleriyle de üzüntüsünü dile getirdiği anlaşılmakta.

Meriç Aral, Şebnem Bozoklu, Boran Kuzum ve Melikşah Taş da Berrak Tüzünataç’ın kendileriyle ilgili sözlerine kalp emojileriyle yanıt verdiler.

İşte Berrak Tüzünataç’ın o paylaşımı:
Bitirdik. Herkesi simdiden cok ozluyorum. Her zaman bana inanan tek kisilik ordum @ozpirincci , ilk tanistigimiz andan beri gozumun icini goren @humeyra19 , benimle her coskuyu senkron yasayan @meliksahtas , elinden her isin en iyisi gelen @canerozyurtlu , sozleriyle sevgi-enerjisiyle nese sacan @sebnembozoklu , kahkahasi kulagimizdan hic eksilymeyen @mericaral , bize butun ruhunu acan ve actiran @enginozturk , sevgi ve yetenek seli @borankuzum , hamiş iş koligimiz @muge_ozen , tanidigim en indie ruhlu iş insani @ozanguler , mukemmel goruntu yonetmenimiz Olcay Oguz ve butun ekibe bana verdigi ilham ve cesaretten dolayi sonsuz teşekkürler . Biriniz olmasa hicbir sey ayni olmazdi. Hepinizi cok seviyorum. @bizboyleyizfilmi #bizboyleyiz ????? video : @onemgunal