Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin Meryem’i Hatice Aslan’dan estetiğe eleştiri: Porselen dişle köylü kadını oynayamazsın!

Kuzgun dizisinin Meryem’i Hatice Aslan’dan estetiğe eleştiri: Porselen dişle köylü kadını oynayamazsın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Usta Oyuncu Hatice Aslan, Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisinde Barış Arduç ve Burcu Biricik ile birlikte rol almakta.

Dizide Arduç’un oynadığı Kuzgun karakterinin annesi Meryem’i oynuyor.

Öncesinde Adı Zehra dizisinde bambaşka bir karakterle ekranlara gelmişti. Hemen her rolünde izleyenlere ters köşe rollerle ekrana gelen Hatice Aslan, şu sıralar sezon arasında ailesi ile birlikte olduğunu, tatil yapmanın sahile gitmek olmadığını söyledi.

Ağustos ortasında Kuzgun dizisinin yeni sezon bölümlerinin çekimlerinin başlayacağını ifade eden Hatice Aslan, bir AVM’de karşılaştığı magazin gazetecileriyle yaptığı röportajda, yaz döneminde bir sinema filminde oynamaya hazırlandığını ama yapımcının parayı geri çekmesiyle çok heyecanlandığı projenin gerçekleşemediğini de anlattı.

Aynı zamanda sezonda Dali’nin Kadınları isimli tiyatro oyununa yeniden devam edeceklerini de ifade eden Hatice Aslan, yaz döneminde oyunla ilgili çalışmalar yaptığını da belirtti.

Kuzgun dizisinin Meryem'i Hatice Aslan'dan estetiğe eleştiri: Porselen dişle köylü kadını oynayamazsın! 7

Bu arada oyuncuların estetik, botoks gibi işlemler yaptırmasıyla ilgili sorulan bir soru üzerine de Hatice Aslan, bir oyuncunun özellikle bir sağlık problemi olmadığı sürece yüzüyle oynamasını doğru bulmadığını anlattı.

Estetikle kendilerine sınır koyuyorlar! Porselen diş ile köylü kadını oynayamazsınız!

“Herhangi bir sağlık problemi yoksa, gereksiz yere botoks yaptırmak, herhangi bir şey yaptırmanın ben oyuncuya ters bir etki yarattığını düşünüyorum. Çünkü sınır koyuyorsunuz oynadığınız karaktere. Eğer sağlık problemi yoksa. Daha güzel olmak istiyorum, başka bir yüz istediğinizde zaten siz o sınırı koymuş oluyorsunuz. Her tipi oynayamıyorsunuz” diye konuşan Hatice Aslan, kendisinde botoks ya da benzeri uygulamalar olmadığını, bu tür işlemlere de o kadar çok para vermeyeceğini belirtti.

“Benim için estetik beraberinde davranış biçimidir. Yaptığın işi en iyi şekilde yapmaktır. Her ne yapıyorsanız” ifadesini kullanan Hatice Aslan, yerçekimine karşı koymanın imkansız olduğunu ama bakımını yapıp, gıdasına dikkat ettiğini, cildini temiz tutup, sigara ve alkolden uzak kaldığını da sözlerine ekledi.

Hatice Aslan, estetik yaptıran oyuncuların bazı rolleri oynamaya sınır koyduğu anlamını taşıdığını da belirterek
“Özellikle oyuncu arkadaşlarımızın o tip şeylerden uzak durması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten bir sınır koymuş oluyorsunuz oynayacağınız karakterlere. Gidip köylü bir kadını oynayamazsınız porselen dişlerle. İnsan doğal olmalı” ifadesini kullandı.

Uçankuş’ta yer alan röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: