Ana sayfa Sosyal Medya Biz nasıl böyle olduk? Evet Sancar Efe, Sefirin Kızı izleyicileri de aynı soruyu soruyor!

Biz nasıl böyle olduk? Evet Sancar Efe, Sefirin Kızı izleyicileri de aynı soruyu soruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı büyük ve güzel bir masal olarak 16 Aralık 2019 tarihinde izleyicilerle buluştu. İlk buluşmadan bu yana 13 ay geride kaldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ikilisinin başrolünde yer aldığı Star TV dizisi, güçlü bir hikaye ile yola koyuldu.

İyi oyunculuk performansları da hikayenin gücü ile birleşince kısa sürede büyük bir ilgi gören Sefirin Kızı, diğer tüm diziler gibi pandemi engeline takıldı ve 6 ay kadar ekranda yerini alamadı. İkinci sezona eleştiriler altında başlayan Sefirin Kızı’nda izleyiciler en çok da kadına şiddet konusunda sert bir tutum sergiledi. Diziye yönelik bu eleştiri dalgası Nare ve Sancar arasındaki ilişkinin düzeltilmesi ile son buldu.

Gediz karakterine hayran olanlar ise onun kötü bir adam olduğu gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldı. Zira, senaristler böyle istemişti. Diziye ilgiyi artırmak için Gediz’i kötü yaptılar ama bu aslında hikayeye büyük bir zarar verdi.

Gediz ile Sahra aşkını ortaya atan senaristler, bir çırpıda Sahra’yı öldürdü, ardından da Gediz ile Nare’yi sanki cenaze merasimine gider gibi düğün törenine yolladı.

Sefirin Kızı dizisinin reytingleri çok iyi başlarken, geçen hafta yayınlanan 35. bölümde en düşük noktaya kadar geriledi. Artık dizinin alarm zillerinin çaldığı da bu sonuçlar ile göz önüne çıkmış oldu. Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur, artık dizinin yeni senaristleri. Onlar nasıl sahneler yazacak, karakterler nerelere savrulacak bilinmiyor.

Ancak Sefirin Kızı hayranları ciddi bir eleştiri dalgası ile izleyip, izlememe konusunda kararsız kalmış durumda.

Sefirin Kızı’nın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Sancar Efe, “Ah be Narem, biz nasıl böyle olduk?” diye söyleniyor. İşte bu soruyu senaryo grubunun bir de kendine sorması izleyicinin de beklentisi. Belki yeni senaristler hikayeyi toparlar ve Star TV’nin dizisi yeniden yükselişe geçer.

Aslında dizi izleyicileri de bunu çok istiyor ve yapımdan vazgeçmek niyetinde değil. Yine de 18 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 36. bölüm reytinglerinin iyi gelmesi şart.