Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Sefirin Kızı, Ne Menajerimi Ara, Ne Akrep, Ne de Sol Yanım! Star TV’nin güvencesi Seni Çok Bekledim!

Ne Sefirin Kızı, Ne Menajerimi Ara, Ne Akrep, Ne de Sol Yanım! Star TV’nin güvencesi Seni Çok Bekledim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon diziler konusunda pek de şanslı olmayan Star TV, üst üste yapımlarına veda etmek durumunda kaldı. Ayrıca yeni yayınladığı dizilerden de tam olarak umduğunu bulamadı… Güvercin, Babil ve İyi Günde Kötü Günde dizilerini yayından kaldıran Star TV, iyi reytingler gelmeyince buna mecbur kalmıştı.

Star TV’nin son dönemde yayına sürdüğü Sol Yanım dizisi yeterli reytingleri bulamıyor. Bir diğer iddialı dizi Akrep de henüz tam istenilen noktada değil. İyi projeler hazırlamasına rağmen, izleyicileri bir türlü ekranında tutamayan Star TV’nin Sefirin Kızı isimli dizisinin de son hafta büyük düşüş yaşaması can sıkıcı oldu.

Menajerimi Ara, Pazar akşamları iyi sonuçlar alıyor. Sefirin Kızı da son bölüme kadar çok iyi bir gidişat sergiledi. Akrep fena değil ama Sol Yanım pek de tutacak gibi durmuyor. Tüm bu yapımlar arasında Star TV’nin rakiplerine üstünlük kurduğu, gün birincisi olduğu bir dizisi yok.

İşte bu noktada en çok Seni Çok Bekledim dizisine güvenen Star TV, yakında yeni diziyi izleyicilerin karşısına çıkartacak. İzleyicileri farklı bir serüvene sürükleyecek olan dizinin Özcan Deniz’in özel tasarımı ile oluştuğunu ve ünlü oyuncunun her detaya yön verdiğini hatırlatalım. Seni Çok Bekledim, Star TV adına 2021 yılındaki tüm projeler arasında amiral gemisi gibi duruyor.

Ne Sefirin Kızı, Ne Menajerimi Ara, Ne Akrep, Ne de Sol Yanım! Star TV'nin güvencesi Seni Çok Bekledim! 7

Tabii ki izleyicilerin göstereceği ilgi bu durumu netleştirecek. Ancak kanalın verdiği öneme dikkat edilir ise Seni Çok Bekledim’e büyük yatırım yapıldığı da daha net anlaşılır.

3. fragmanı yayınlanan Seni Çok Bekledim’in ne zaman ekranda olacağı henüz netleşmedi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilginç bir hikayesi var ve hiçbir şeyin de tesadüf olmadığı ana fikri üzerinden hareket ediyor.

Seni Çok Bekledim 3. fragmanı ve diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje tasarımı kendisine ait olan Özcan Deniz, güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşacak. Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.