Ana sayfa Dizi İzle Bizim Hikaye 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Bizim Hikaye 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

FOX TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 25 Ekim Perşembe günü yayınlanacak. Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 44. bölüm 2.tanıtımı ekrana geldi.

Barış’ın Nihal ile olan evliliğini, oğlu için yaptığı anlaşıldı ancak Nihal’in bu evliliği Barış’ı elde etmek için istediği anlaşılıyor.

Resmen numara yapan Nihal, artık Bizim Hikaye dizisinin izleyicilerini de fazlasıyla sinirlendirmeye başladı.

Filiz ve avukat Selim hakkında da sürekli araştırmalar yaptıran, Barış’ın iş yerine oğluyla gidip Filiz’e özellikle görünen, Barış’ın aklını oğluyla karıştıran Nihal, dizinin sevilmeyen kadını olmayı da başardı sonunda!

Sosyal medyadan tepki veren izleyiciler, artık bu Nihal meselesinin bitmesini istiyor.

Filiz ve Barış’ın birbirlerine hala bu kadar aşık olmalarına ve bir araya gelmemelerine sinirlenen izleyiciler, Selim’e değil ama Nihal’e tepki veriyorlar.

“Bu işin cılkı çıktı, uzattınız iyice” tepkileri veren izleyenler, Nihal’in duygu sömürüsü yaparak Barış’ı elde etmeye çalışmasından sıkılmış durumda.

Yeni bölüm tanıtımında, yine oğlunu kullanan Nihal, bu kez Barış’a, aralarında bir sorun olduğunu Savaş’ın farkettiği ve bu durumun onu kaygılandırdığını, hasta ettiğini söyleyerek Barış’ı vicdan muhasebesi yapmaya zorluyor.

Bu arada Barış ve Filiz arasında da gergin anlar yaşanacak. Filiz yine Barış’ı terslerken, Barış da “O gün o yüzden mi yanıma gelip ‘bana aşık mısın’ diye soruyorsun. Bana yaklaşıp intikam almak için mi?” sorusunu yöneltiyor.

Anlaşılan yeni bölümde Filiz ve Barış cephesinde yine benzer hikayeler yaşanmaya devam edecek.

Ancak Barış ve Filiz birbirlerinden uzaklaştıkça, dizinin takipçileri de rahatsız olmaya ve eleştirmeye başladı. Artık sıkıcı hale geldiğini söyleyen izleyiciler, ikiliyi yine bir arada görmek istiyor. Barış ya gerçeği açıklasın ya da Filiz’i rahat bıraksın diyor izleyiciler artık.