Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye 61. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fikri’nin hatası aileyi mahvediyor!

Bizim Hikaye 61. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fikri’nin hatası aileyi mahvediyor!

tarafından ker_def

Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 61. bölüm tanıtımında, Elibollar ve Filiz ile birlikte Cemil’in hayatı da alt üst oluyor! Dizinin yeni bölümünden tüm detayları videodan izleyebilirsiniz.

Murtaza Baba’nın halasının oğlunu yanlışlıkla öldürdüğünü söyleyen Fikri, kaçmak için Filiz ve Barış’tan yardım istiyor. Murtaza Baba ise Filiz ve ailesinin yaşadığı evi ateşe veriyor. Peki 61. bölümde neler izleyeceğiz? Detaylar şöyle:

Cemil, Barış’ın ölmediğini gizlediği için polislik mesleğinden atılıyor. Bu karar sonrasında Barış’ı dövmeye kalkan Cemil, çaresizlik içinde.

Bu arada Nihal, hastanede Barış ve Filiz’e Savaş’ı almamaları için rica ediyor. Bundan sonra hayatlarına karışmayacağını söyleyen Nihal, Savaş’ı alıp gideceğini söylüyor.

Bu arada lokantada Barış ve Rahmet lokantadayken bazı adamlar mekanı basıyor ve can almaya geldiklerini söyleyip silahlarını çekiyorlar.

Bu adamlar kim ve ne istiyorlar, büyük merak konusu olurken, dizinin yeni bölümü pek çok ilginç gelişmeyi de beraberinde getirecek.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi