Ana sayfa Dizi İzle Bizim Hikaye 63. bölümde Murtaza Elibollar’ı fena kıstırdı!

Bizim Hikaye 63. bölümde Murtaza Elibollar’ı fena kıstırdı!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 63. bölümü 28 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Dizinin bu bölümünde dikkat çeken bir sahne vardı. Murtaza herkesi yakaladı ve karşısına getirtti. Sonra da silahını çekip hepsini öldürmekle tehdit etti. Peki Murtaza gerçekten ateş edecek mi? Bu sorun nasıl çözülecek? İzleyiciler merakla bekliyor…

Bizim Hikaye 63. bölümde Murtaza’nın silah çektiği anları videodan izleyebilirsiniz.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin 63. bölümünde yaşananların detayı ise aşağıda yer alıyor.

Filizlerin Tekirdağ’a yerleşme planları, Zihni onları kapının önüne koyunca sıkıntıya düşer. Elibollar ne yaparlarsa yapsınlar, Zihni’nin Fikri’ye olan 25 yıllık öfkesini dindirmeyi başaramazlar. Bunda Fikri’nin abisine üst üste attığı kazıkların da etkisi büyüktür. Filiz ve çocuklar kendilerini amcalarına kabul ettirmeye çalışırken, Zihni Fikri’den intikam almanın yollarını aramaktadır.

Sonunda Filiz’lerin babalarına ders verme çabaları, Zihni’nin 25 yılın öcünü kardeşinden alma planıyla kesişince işler arap saçına döner. Tekirdağ’da tüm bunlar yaşanırken İstanbul’da da işler hiç iyi gitmemektedir. Tufan, Cemil ve Çiçek, Filiz’le Barış’tan Rahmet’i Murtaza’ya kaptırdıklarını saklayınca, Deniz’le birlikte onu oradan kurtarmanın yollarını aramaya başlarlar. Ancak bu tarafta da evdeki hesap çarşıya uymayacak ve sonunda Murtaza amacına ulaşmayı başaracaktır.

Oyuncular:

Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi