Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi 11 Ocak 17. bölüm fragmanı yayınlandı

Bizim Hikaye dizisi 11 Ocak 17. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Bizim Hikaye dizisinin 17. bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder.

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir.

Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.

Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.