Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi, ekrana bambaşka bir hikayeyi getirecek…

Bizim Hikaye dizisi, ekrana bambaşka bir hikayeyi getirecek…

tarafından zk zk

Bizim Hikaye dizisi, ekrana bambaşka bir hikayeyi getirecek... 7

FOX TV’nin yeni dizisi Bizim Hikaye, yakında ekranlarda olacak. Dünyaca ünlü Shameless dizisinin uyarlaması olan dizide Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

MED Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senarysunu ise Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

Dizinin orjinal hikayesi, Türk aile yapısına uymasa da yerli versiyonu ile ilgili merak artıyor. Kısa bir süre önce çekimleri başlayan dizinin genel hikayesi ise şöyle:

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır.