Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Çiçek, kendisine karaciğer veren kişi öğrenince şoka giriyor!

Bizim Hikaye dizisinde Çiçek, kendisine karaciğer veren kişi öğrenince şoka giriyor!

tarafından zk zk

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in başrolünde oynadıkları Bizim Hikaye dizisinin 66. bölümünde kaza geçiren Çiçek’e acil karaciğer nakli yapılması gerekiyor.

Apar topar hastaneye gelen Filiz, Çiçek için büyük bir endişe yaşarken mahalledeki herkese haber salınıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Çiçek’e uyacak bir karaciğer arayışında sonunda aranan donör bulunuyor. Çiçek ameliyat oluyor, nakil yapılıyor ve başarılı bir şekilde ameliyattan çıkıyor.

Bizim Hikaye dizisinde Çiçek, kendisine karaciğer veren kişi öğrenince şoka giriyor! 7

Barış, Tufan, Rahmet ve diğerlerinin yanında Çiçek kendisine ciğerini veren kişinin bundan sonra kulu kölesi olacağını, elini ayağını öpeceğini söylerken o anda içeri Ferda getiriliyor. Ferda’nın “Çiçek, ciğerime iyi bak, çok seviyordum ben onu” sözleriyle Çiçek şoka giriyor!

Hayli eğlenceli bir bölümle ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde yine kahkaha eksik olmayacak.

İşte Bizim Hikaye 66. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter.

Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır. Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır.

Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.