Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde çok acayip gelişmeler izleyenleri bekliyor!

Bizim Hikaye dizisinde çok acayip gelişmeler izleyenleri bekliyor!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler izleyiciyi bekliyor.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 61. bölüm tanıtımında, Elibollar ve Filiz ile birlikte Cemil’in hayatı da alt üst oluyor!

Cemil, Barış’ın ölmediğini gizlediği için polislik mesleğinden atılıyor. Bu karar sonrasında Barış’ı dövmeye kalkan Cemil, çaresizlik içinde.

Bizim Hikaye dizisinde çok acayip gelişmeler izleyenleri bekliyor! 7

Bu arada Nihal, hastanede Barış ve Filiz’e Savaş’ı almamaları için rica ediyor. Bundan sonra hayatlarına karışmayacağını söyleyen Nihal, Savaş’ı alıp gideceğini söylüyor.

Bu arada lokantada Barış ve Rahmet lokantadayken bazı adamlar mekanı basıyor ve can almaya geldiklerini söyleyip silahlarını çekiyorlar.

Bu adamlar kim ve ne istiyorlar, büyük merak konusu olurken, dizinin yeni bölümü pek çok ilginç gelişmeyi de beraberinde getirecek.

İşte Bizim Hikaye 61. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Filiz başlarına gelen her şeye rağmen Nihal’in oyunlarına karşı dimdik ayakta kalmaya ve dağılan ailesini yeniden bir araya getirmeye kararlıdır ama bunu yapmak için önce Barış’ı hapisten çıkarmak, sonra da üst üste binen borçlarla mücadele etmek zorundadır. Rahmet’le olan sorunları ise giderek büyümektedir. Rahmet, giderek ablasıyla Deniz arasında daha çok sıkışmaya başlar ve ipler kopar.

Darmadağın hale gelen kardeşini tutan ise yine Filiz olacaktır. Tüm bunlar olurken Fikri ise hala Hikmet’in dedesinden kalacak mirasın peşindedir ancak olaylar hiç beklenmediği şekilde gelişir ve eğlenceli başlayan gün Fikri ve çocuklar için kabusa dönüşür. Filiz ise onların başına gelenlerden habersiz, heyecanla Barış’ın kurtulmasını beklemektedir. Ufak sorunlarla da olsa her şey beklendiği gibi gitse de, felaket onları en hazırlıksız oldukları yerden yakalayacaktır.