Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Filiz’in başına sürekli çorap örüyorlar!

Bizim Hikaye dizisinde Filiz’in başına sürekli çorap örüyorlar!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, 50. yeni bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı hayranlarının karşısına çıktı.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in müthiş performans sergilediği dizinin yeni bölümünde yine izleyicileri yerinden kaldırmayan sahneler vardı.

Barış ve Filiz’in evlilik hazırlıklarına büyük gö.ge düştü. Nihal, planını devreye soktu ve Filiz’in başına büyük dert açtı.

Selim ile işbirliği yapan Nihal, Filiz’le ilgili çok sayıda evrak topladı. Final sahnesinde ise Nihal, Filiz’i 20 yıl hapiste tutabilecek belgelere ulaştığını söyledi.

Nihal’in Filiz için yaptığı plana Selim ne diyecek?

Bizim Hikaye’de Filiz yeniden hapse mi giriyor?

İşte bu sorular izleyicilerin akıllarına takılı kaldı.

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar, Ömer Sevgi’nin paylaştığı Bizim Hikaye dizisinin 50. bölümünde oğlunu da alarak evden giden Barış, Nihal’in avukatından gelen boşanma anlaşmasıyla şaşırdı. Nihal boşanmayı kabul etse de Barış ve Filiz’e karşı büyük bir oyun hazırladı.

İşte Nihal’in hain planı sahnesi:

Nihal polisleri de yanına alarak Filiz Elibol’un evine baskın yaptı. Yaptığı hareketin kanuna aykırı olması nedeniyle Nihal görevden alınırken, avukat olarak ise Selim’i tuttu. Nihal Filiz’i cezaevine attırabilmek için her şeyini ortaya koyuyor.

İşte bu gelişmeler de dizinin 51. yeni bölümünde neler olacağının çok merak edilmesine yol açmakta…

Yeni bölümden ilk görüntüler gelmedi. Bakalım Filiz bu belayı nasıl atlatacak?