Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde dananın kuyruğu kopuyor! Adem ölecek mi? Esma hanıma büyük şok!

İstanbullu Gelin dizisinde dananın kuyruğu kopuyor! Adem ölecek mi? Esma hanıma büyük şok!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisinde Adem bilmecesi çözülüyor!

Bugün 7 Aralık Cuma… Yani İstanbullu Gelin günü… Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan İstanbullu Gelin, AB grubunda genelde birincilik elde ediyor. Total grubunda ise Arka Sokaklar genellikle birinci olmakta… Yani Cuma günleri için İstanbullu Gelin ve Arka Sokaklar günü demek yanlış olmayacaktır.

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış’ın başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 65. yeni bölümünden yayınlanan fragmanlar izleyicileri çok meraklandırmıştı.

Fikret ve Adem bıçaklandı. İkisinin de durumu ağır… İpek’in bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutması dikkat çekerken, Adem, Fikret’i o kavgada yalnız bırakmamak adına geri dönmenin cezasını canıyla mı ödeyecek?

Adem’in kalbi duruyor. Doktorlar yeniden çalıştırmak için çaba harcıyor. Fragmandan anladığımız bunlar… Ancak Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem ölecek mi? İzleyiciler bu sorunun yanıtını merakla beklemekte.

Bıçaklanma hadisesiyle ilgili kimse fazla bir şey bilmiyor. Esma hanımın aksine Faruk hiçbir şey bilmedikleri için annesinin Adem’e olan tepkisini anlamsız bulmakta. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

65. bölüm 2. fragmanı:

Adem ve Fikret’in bıçaklanması tüm aileyi şoke edecek. Meyhanede oturdukları sırada arka masadakilerle kavga eden Fikret ve Adem bıçaklanarak ağır yaralanıyor. Hastanede ameliyata alınan Adem ve Fikret’in durumları ise kritik. Adem’in ameliyat sırasında kalbi duruyor.

Diğer yandan ise yaşanan bu olay Boranlar’ı birbirine düşürüyor. Yaşananlardan Adem’in sorumlu olduğunu düşünen Esma, Faruk’a kızarak ‘Sen onun ne haltlar yediğini bile bile getirdin ailemizin içine soktun’ diye bağırıyor.

Yani bu diyaloglardan da anlaşılacağı üzere İstanbullu Gelin dizisinde dananın kuyruğu kopuyor!