Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinin hayranları, Vatanım Sensin’le mücadele için TT şov yapacak!

Bizim Hikaye dizisinin hayranları, Vatanım Sensin’le mücadele için TT şov yapacak!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye dizisinin hayranları, Vatanım Sensin'le mücadele için TT şov yapacak! 7
Televizyongazetesi/Analiz-Ece Er

Bizim Hikaye Dizisi İçin Büyük Gün Geldi

Günlerden Perşembe ve herkes kendi dizisini seyretmeyi beklerken, Bizim Hikaye dizisinin takipçileri twitter şovuna hazırlanıyor. Bizim Hikaye dizisinin rakibi Vatanım Sensin dizisinin bu sezonda ilk yayın günü de bugün.
Aylardır zirve yarışını kimselere kaptırmadan devam eden Bizim Hikaye, geçen sezon yayına giren Vatanım Sensin dizisi ile ilk defa reyting potasında yarışacak. Vatanım Sensin geçen sene de 10 Kasım günü gösterime girmişti. Bu sezonda 9 Kasım ilk gösterimi olacak.

Bizim Hikaye dizisi şu ana kadar sosyal medyanın da içinde bulunduğu tüm reyting guruplarında birinciliği kimselere kaptırmadı. Yurtdışı seyirci kitlesinin de çok olan dizi bu gece tüm dünyadan destek alacak. Ne yazık ki bu destek reyting kutucuklarının ölçümünde yapılmadığından bir tek sosyal medya analizine etki edecek bir takip bu.
Bizim Hikaye dizisi pek çok izleyenin gönlünü feth etmeyi başardı. Yurtdışından canlı izleyenler ne yazık ki ne Türkçe biliyorlar ne de alt yazı ile takip edebiliyorlar ama inanın yine de her bölümü büyük bir sevgiyle izliyorlar. Bu gün yapacakları TT çalışması aslında bir gövde gösterisi niteliğinde.