Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinin, ilk bölüm yeni tanıtımı yayınlandı…

Bizim Hikaye dizisinin, ilk bölüm yeni tanıtımı yayınlandı…

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanacak ve başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldıkları Bizim Hikaye dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı. Dizi, 14 eylül Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

İşte bizim hikayenin yeni tanıtımı: