Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinin setinde herkes dökülüyor!

Bizim Hikaye dizisinin setinde herkes dökülüyor!

tarafından zk zk
Soğuk havaların başlaması ile birlikte zor koşullarda ve uzun saatler çalışılan dizi setlerinde hastalık da arttı.
Televizyongazetesi/Detay

Soğuk algınlığı ve grip teşhisleri hem oyuncuları hem çalışan ekipleri zorlamaya başlamış anlaşılan. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam, infuenza teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Şevval Sam’ın hastalığı şöyle tanımlanıyor: İnfluenza, yaşamı tehdit eden bulaşıcı hastalıklardan biri olarak kabul edilen solunum yollarının akut viral enfeksiyondur ve dünya çapında 500 bin insanın ölümüne neden olmaktadır.

Ünlü oyuncu, bir süre önce yaşadığı bu zor günlerden sonra yeniden sete döndü.

Bizim Hikaye dizisinin setinde herkes dökülüyor! 9

Benzer bir haber de geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya’dan gelmişti. Kaya da instagramdan kolunda serumla paylaştığı bir fotoğrafla hastalandığını göstermişti.

Nesrin Cavadzade ile ilgili bugün magazin gündemine düşen bir haberle birlikte, bu durumun pek çok kişide ve setlerde yaşanmaya devam ettiği de anlaşıldı.

Bizim Hikaye dizisinin setinde herkes dökülüyor! 10

Milliyet’te yere alan habere göre Cavadzade, bağışıklık sistemini dinç tutmak için haftada üç kez -140 derecedeki hücre terapi cihazında kalıyor.

Açıklamasında ise setteki duruma da dikkat çekiyor: “Haftada üç kez bu cihaza giriyorum. Bizim sette herkes grip ve hasta. Hatta domuz gribi geçirenler var.”

Bizim Hikaye dizisinin setinde herkes dökülüyor! 11

Böylece Nesrin Cavadzade’nin açıklamasıyla Bizim Hikaye’de sadece Hazal Kaya’nın değil sette başka kişilerin de hasta olduğu ortaya çıkmış oldu.