Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Fikri’ye büyük şok! Kürkçü dükkanına dönme vakti geldi!

Bizim Hikaye’de Fikri’ye büyük şok! Kürkçü dükkanına dönme vakti geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Bizim Hikaye, anlaşılan eski günlerine geri dönüyor!

Fikri’nin Melek’le yaşadığı hayata, artık birileri müdahale ediyor. Melek, yaşadıkları evin annesinin evi olduğunu hatırlattığı Fikri’ye gidip onun gönlünü almanın zamanının geldiğini söylüyor.

Melek gittikten sonra Fikri, sokaktaki berduş arkadaşlarını çağırıp evin altını üstüne getiriyor.

Bu sırada kapıya gelen görevliler, evi boşaltmaları gerektiğini söyleyince, Fikri, alıştığı zengin hayatı ve evi bırakmak istemiyor ama görünen o ki artık eski mahallesine dönme vakti çoktan geldi!

Bizim Hikaye'de Fikri'ye büyük şok! Kürkçü dükkanına dönme vakti geldi! 7

Bizim Hikaye’nin 42. bölüm tanıtımındaki sahneler, Elibollar’ın kısa süreli düş kurdukları hayatlarının sonlarına geldiğini de gösteriyor.

Filiz’in kardeşlerini kaybetmemek için verdiği mücadelede, bu kez zengin hayatı tatmış minibollar için daha sıkıntılı bir süreç başlayacak anlaşılan.

Fikri de Melek ile kurduğu düşten uyanmak zorunda kalacak! Çünkü artık Melek’in annesi devreye giriyor!

İşte Bizim Hikaye 42. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hayatları bir kez daha aynı yerde kesişen Filiz’le Barış’ın dengeleri yerinden oynamaya başlar. Barış, Filiz’den biran önce uzaklaşması gerektiğinin farkındadır ama onu gördükçe verdiği kararı uygulamakta zorlanır. Onun kendine hakim olamaması, Filiz’in de kafasını karıştırmaya başlar. Filiz bir yandan kardeşleri için çabalarken, bir yandan da Barış’ın değişen hareketlerine anlam vermeye çalışır. Arkadaşlarının iyiliğini düşünen Tülay’la Çiçek de, Barış’ı oradan göndermenin fırsatını kollamaya başlar. Kardeşler cephesinde de işler kızışmaktadır. Filiz, Kiraz’la uğraşırken, Rahmet de Deniz’in tuzakları arasından sıyrılmaya çalışmaktadır. Ancak olay hiç beklemedikleri bir yerden patlar. Hiç kimse hayatlarının ortasına düşecek bombaya hazırlıklı değildir.